Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Кротоне последните две кола им се против Јуве на гости и Лацио дома. Освен ако не им попуштат страшно, повеќе од 1 бод на овие две утакмици тешко да соберат.
Pa i genova tezok raspored so roms i torino..

Ја мислам Кротоне ќе земе 3 бода дома против Лацио. Ништо чудно до крај Емполи да се изглупира со Аталанта и Палермо и да земе само еден бод. :D

Наполи и без Игуаин 86 постигнати голови на две кола пред крај, пред нив се само Реал, Барселона и Монако. Комотно можеа да бидат шампиони ако не се глупираа против екипи како Сасуоло, Пескара, Палермо и Џенова.

Последно уредено:
Ја мислам Кротоне ќе земе 3 бода дома против Лацио. Ништо чудно до крај Емполи да се изглупира со Аталанта и Палермо и да земе само еден бод. :D

Наполи и без Игуаин 86 постигнати голови на две кола пред крај, пред нив се само Реал, Барселона и Монако. Комотно можеа да бидат шампиони ако не се глупираа против екипи како Сасуоло, Пескара, Палермо и Џенова.
C c c c

Им попуштаме бре :icon_mrgr: греота е Тоти да го испратиме славејќи титула среде Олимпико:P

Стураро го поврзваше средниот ред со нападот едно добри 65 минути и шо да очекуваш :D

Честита победа Романисти :)

Им попуштаме бре :icon_mrgr: греота е Тоти да го испратиме славејќи титула среде Олимпико:P
Немој да бидеш ко класичен интераш кој после дебаклов шо им се деси вика дека намерно не играат пошо немале шанса за ЛШ :Д

Пуштена е, за Рома да биде 2-ра и да иде директно у ЛШ. Наполи кој ги ебе! :D

Taman posla roma se gleda deka e pokvaliteten tim i da igraa vaka sekoja utakmica ke bea sampioni

Јуве шлајм од екипа, ја наштелуваа утакмицава за да им пуштат на Рома да бидат 2ро место пошто се зајадени со Наполи.... место да си тепаат сеа а следното коло да им попуштат на Кротоне да се спасат.. хк пу од екипа, мрш у трета лига дете ти ебам. ;););););););););););););););););););););););););):mad:

Јуве шлајм од екипа, ја наштелуваа утакмицава за да им пуштат на Рома да бидат 2ро место пошто се зајадени со Наполи.... место да си тепаат сеа а следното коло да им попуштат на Кротоне да се спасат.. хк пу од екипа, мрш у трета лига дете ти ебам. ;););););););););););););););););););););););););):mad:

Јуве не штелува натпревари, тоа:) можи само Интер да го направи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom