Serie A 2016/2017

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 август 2010
Мислења
40.035
Поени од реакции
116.898
Виола ќе си тепа бе, нема што они да калкулираат.

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.518
Поени од реакции
8.244
Пиоли не е квалитетен тренер, не смее да биде долгорочно решение на интер.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.713
Поени од реакции
88.781
Ептен се јаки сезонава Лацио, Инзаги ми е во топ 3 тренери во Италија... Кога ќе ми текне на лето колку се резилеа со Биелса, а златен човек имаат на клупа.

Во среда очекувам се освен лесен меч за Јувентус

Член од
30 мај 2012
Мислења
2.016
Поени од реакции
3.112
Ептен се јаки сезонава Лацио, Инзаги ми е во топ 3 тренери во Италија... Кога ќе ми текне на лето колку се резилеа со Биелса, а златен човек имаат на клупа.

Ги посра сеа :icon_mrgr:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.713
Поени од реакции
88.781
Ширекспертиза

:blablab:

Член од
19 февруари 2015
Мислења
1.772
Поени од реакции
2.075
не сакаат да играт ЛЕ очигледно

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.265
Поени од реакции
18.483
Лацио до крајот може да заврши само 4то или 5то место, а тоа значи директен пласман во ЛЕ. Нема што да се замараат денес, кога за 4 дена е финалето на купот.

Доколку не загуби вечер Аталанта од Милан, тие заедно со Интер и Фиорентина во последните две кола ќе се борат за 6то место, што ќе води во квалификации ЛЕ :D

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.326
Поени од реакции
3.396
Лацио до крајот може да заврши само 4то или 5то место, а тоа значи директен пласман во ЛЕ. Нема што да се замараат денес, кога за 4 дена е финалето на купот.

Доколку не загуби вечер Аталанта од Милан, тие заедно со Интер и Фиорентина во последните две кола ќе се борат за 6то место, што ќе води во квалификации ЛЕ :D
И замисли да играја меѓу себе ќе си даваја авто голови сами :)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.869
Поени од реакции
12.425

Абе бегај апла е ова се гледа хахахаха шиткаат утакмици Милан за да не бидат 6ти :D[DOUBLEPOST=1494707719][/DOUBLEPOST]
Абе бегај апла е ова се гледа хахахаха шиткаат утакмици Милан за да не бидат 6ти :D
:tapp::tapp::facepalm:

Последно уредено:

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.843
Поени од реакции
17.791

Истото и лани го реков можда ајде лани беше пребрзо али оваа година очигледно е дека има квалитет како тренер и мислам ќе има подобра кариера од брат му :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom