Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Па боље се, ама резултатот е поради Гаљардини. Во цената се вклучени и овие 5-1 :D

Не, сериозно, кое ти е ова измислување правила?
Не е правило, пракса е.

Ако се почитуваат правилата за изведувањата пенали 99% од нив ќе треба да се повторуваат.

Овие Пескара, Палермо, Кротоне, Емполи, Џенова веднаш би ги пратил во трета лига.

Каков пенал им досудија на Наполи, првиот беше непостоечки и еве уште еден сега свирнаа, а овие нивните навивачи со транспарент

C6uX6_qWwAA894w.jpg

^ Епа тоа се тие двојни стандарди, кога се работи за твојата екипа сите пенали се регуларни ама кога е Јуве во прашање...
Крвта третокласна да им ја ебам, канализација на Италија!!!

Не е правило, пракса е.

Ако се почитуваат правилата за изведувањата пенали 99% од нив ќе треба да се повторуваат.

Па пракса треба да применуваш кога нема правила, ваљда.

хехехехехехе Евер Банега играч за Славен Белупо хихихиихи Бјанконеро Трафика и неговите 35 години фудбалско познавање на дело. hhhhhhhhhhhhh

хехехехехехе Евер Банега играч за Славен Белупо хихихиихи Бјанконеро Трафика и неговите 35 години фудбалско познавање на дело. hhhhhhhhhhhhh
Богами една од поголемите мистерии ми е дека типов Бјанконеро има 35 год.Му ги пратам постовиве,мислиш напален средношколец ги пишува.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Каква борба се води во лигава за најдобар стрелец...

Ако ова се не постоечки пенали она на Салах против нив не знам што беше :D
Бианконеро намали малце со тоа јазикот поган

Хехехе и дал три гола на Аталанта, хехехе светска класа играч, хехехе дајте му ја златната топка

Ова ко Бошко Ѓуровски на времето кога му даде хет-трик на Кипар.

Инаку не е на Интер средината најјака у Италија, 3 гола Банега, еден Гаља... Сеа да чекаме после победава да видиме дали некој ќе плаче од судиите :icon_lol:.

Тоа е разликата што БјанкоНеро Киоск не може да ја согледа...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom