- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.041
- Поени од реакции
- 116.935
Виола ќе си тепа бе, нема што они да калкулираат.
Ги посра сеаЕптен се јаки сезонава Лацио, Инзаги ми е во топ 3 тренери во Италија... Кога ќе ми текне на лето колку се резилеа со Биелса, а златен човек имаат на клупа.
Во среда очекувам се освен лесен меч за Јувентус
Јако ти е да го форсираш а?
И замисли да играја меѓу себе ќе си даваја авто голови самиЛацио до крајот може да заврши само 4то или 5то место, а тоа значи директен пласман во ЛЕ. Нема што да се замараат денес, кога за 4 дена е финалето на купот.
Доколку не загуби вечер Аталанта од Милан, тие заедно со Интер и Фиорентина во последните две кола ќе се борат за 6то место, што ќе води во квалификации ЛЕ![]()
Абе бегај апла е ова се гледа хахахаха шиткаат утакмици Милан за да не бидат 6тиЛацио до крајот може да заврши само 4то или 5то место, а тоа значи директен пласман во ЛЕ. Нема што да се замараат денес, кога за 4 дена е финалето на купот.
Доколку не загуби вечер Аталанта од Милан, тие заедно со Интер и Фиорентина во последните две кола ќе се борат за 6то место, што ќе води во квалификации ЛЕ![]()
Абе бегај апла е ова се гледа хахахаха шиткаат утакмици Милан за да не бидат 6ти![]()
Истото и лани го реков можда ајде лани беше пребрзо али оваа година очигледно е дека има квалитет како тренер и мислам ќе има подобра кариера од брат муЕптен се јаки сезонава Лацио, Инзаги ми е во топ 3 тренери во Италија... Кога ќе ми текне на лето колку се резилеа со Биелса, а златен човек имаат на клупа.
Во среда очекувам се освен лесен меч за Јувентус