Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пиза 6 победи, 20 нерешени а 34 бода. Латина 6 победи, 20 нерешени а има 31 бод. Тоа е серија Б.Џенаро Гатузо дами и господа.
![]()

Дан има друг систем на бодување, оти пресметката ми вика ни за едната ни за другата не е точно.Пиза 6 победи, 20 нерешени а 34 бода. Латина 6 победи, 20 нерешени а има 31 бод. Тоа е серија Б.

Дан има друг систем на бодување, оти пресметката ми вика ни за едната ни за другата не е точно.![]()
Казнета е Латина со 7 бода..Пиза 6 победи, 20 нерешени а 34 бода. Латина 6 победи, 20 нерешени а има 31 бод. Тоа е серија Б.
Pa neli iguanata napravi rekord koa igrase u Napoli?Ја како што се сеќавам Лука Тони има највеќе голови во сериа а за една сезона со Палермо и Фиорентина по 30 и кусур имаше дадено

По 1000-ти пат, Чоло и Гризман у пакет доаѓаат летоска. Абе со инка ли треба да ви става човек упмИнтераши кој ќе го земете сега, Чољо или Контехехехе?
Не им ја разбирам одлуката да го отпуштат Пиоли, човекот им нанижи десетина победи, и кога видоа дека немаат шанси за ЛШ, почнаа намерно да губат... И зошто сега му дадовте отказ на сиротињава?![]()