Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе ај ок со водичот, ама у градот бе ? Идеш во Мекдоналдс не знаат, едвај сум нарачал храна, односно јас убаво му нарачав тој не знаеше да ми објасни некои работи... на пр. дека не може тоа и тоа, мора да иде како оброк итн.
That is very logic де. :icon_mrgr:

Страшен играч ќе биде али маме му ебам многу глуми, страшно одвратно мало миџетче ми станува.

Изреагира ко на ГТА Сан Андреас. Маваш кола од позади, и се крши предна хауба :D

Се спрема за Барса. Актерството мора да го има во CV-то за да влезе во тој тим. :D

Јадните се порадуваа дека ќе тепаат после 100 години...

Лацио пак во едно полувреме 5+ :D

Лацио сезонава е тимот изненадување според мене, топ фудбал, многу голови, интересни млади играчи уз пар искусни...

И Инзаги изненади доста како тренер.
Исто и Аталанта. Супер се сезонава.[DOUBLEPOST=1494167716][/DOUBLEPOST]Лацио 7:2 :vozbud:

Последно уредено:
И Интер и Фиорентина губат... Лееееј местењево, само во ЛЕ да не се игра :D

Лацио :cuc:

Никој не го спомиња Панденалдо.Чушката само против Јуве и бившите му тимови знае гол да дае,шо ѕвезда ќе ја имаше хахха

Пандев покажа класа, почит. Она шо ројките од Интер не можеа.

18222315_1380707325311053_3384304835417595543_n.jpg

Дечињата на Бонучи ова лево е Матео тоа што беше болно, ова десно навива за Торино доста често и Бонучи е виден на стадионот на Торино со синчето како ги следи натпреварите оваа сезона мислам 2 пати беа досега :)

18222315_1380707325311053_3384304835417595543_n.jpg

Дечињата на Бонучи ова лево е Матео тоа што беше болно, ова десно навива за Торино доста често и Бонучи е виден на стадионот на Торино со синчето како ги следи натпреварите оваа сезона мислам 2 пати беа досега :)
"Тоа што беше болно", значи дека веќе не е болно? Аке е така мило ми е за него и за Лео:).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom