Џ
Џонтра Волта
Гостин
Мене не ми е јасно како успеваат за 1 месец неактивност да се напраат свињи, ова се 5-10кг повеќе. Како е возможно.
И тебе некој да ти вели цела година 2 пајнчиња макарони само не смејш ова она коќе имаш пауза ќе го се напрајш свинче ова по мене го знам можно е во месец да се попрајш јас се попрајш 17кг има сведок тука ,Мене не ми е јасно како успеваат за 1 месец неактивност да се напраат свињи, ова се 5-10кг повеќе. Како е возможно.
Море спанаќ, кркаш сендвичи кај бомбата! Насабајле на кафе одиш јадиш кифли од мини-пани, после скариче-мариче. Одиш дома претупанет, па од срам и почит и од манџата сркаш. Ч Ч Ч ЧИ тебе некој да ти вели цела година 2 пајнчиња макарони само не смејш ова она коќе имаш пауза ќе го се напрајш свинче ова по мене го знам можно е во месец да се попрајш јас се попрајш 17кг има сведок тука ,![]()
Бегај кај тој бомбата еднаш два пати ојдов и отровање добивМоре спанаќ, кркаш сендвичи кај бомбата! Насабајле на кафе одиш јадиш кифли од мини-пани, после скариче-мариче. Одиш дома претупанет, па од срам и почит и од манџата сркаш. Ч Ч Ч Ч![]()
За манџава не искоментира. Матен си.Бегај кај тој бомбата еднаш два пати ојдов и отровање добив. Кафе непијам а такви глупости не јадам. Скара да
баш вчера Прилеп јадев
бујрум нареден пат.
Мајтап на страна тогаш почнував да вежбам така дури одев тие 3-4 години на вежбање почнав со 47кг бев значи буквално 47 во еден месец 17кг се попрајв, за на крај да стигнам буквално ѕверотиња да прекинам и сега ете 87кг си ги влечкам со мене![]()
Koга сме кај Руни, нели пресадуваше коса сиромашкиот? Зошто пак е проќелав? Денес го гледав со Лестер и чудно ми падна. И пресадена коса ли паѓа?Де, го нападнавте ко последно да есе гледа дека Руни не ви игра во екипа, секое можно лето по 10 кила се дебелеел, има и во книгата негова. Ќе ослабе одма, се тргаат килограмите, ако само тоа е проблемот супер ќе биде за Јуве.
Наводно можело и да паѓа не ти гарантираат 100% докторите дека ќе ти остани косата за стално имало некои си болести од кои косата не останува стално на главаKoга сме кај Руни, нели пресадуваше коса сиромашкиот? Зошто пак е проќелав? Денес го гледав со Лестер и чудно ми падна. И пресадена коса ли паѓа?![]()
Трансплантирана коса треба да се одржува и посебен третман да имаKoга сме кај Руни, нели пресадуваше коса сиромашкиот? Зошто пак е проќелав? Денес го гледав со Лестер и чудно ми падна. И пресадена коса ли паѓа?![]()
Кој си бе ти Мето берберот у маало, за коса земал ми дава експертизи?Наводно можело и да паѓа не ти гарантираат 100% докторите дека ќе ти остани косата за стално имало некои си болести од кои косата не останува стално на глава![]()