Serie A 2016/2017

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Мене не ми е јасно како успеваат за 1 месец неактивност да се напраат свињи, ова се 5-10кг повеќе. Како е возможно.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.048
Поени од реакции
6.074
Кај е Гуде, па носи и опрема 1 број поголема и го прави да изгледа како свиња :D

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.949
Поени од реакции
8.859
Од кило ли е платен?
Сега гледам зошто Пјанич толку ефтино отиде, од кило ги плаќаат:cautious:

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.841
Поени од реакции
17.789
Мене не ми е јасно како успеваат за 1 месец неактивност да се напраат свињи, ова се 5-10кг повеќе. Како е возможно.
И тебе некој да ти вели цела година 2 пајнчиња макарони само не смејш ова она коќе имаш пауза ќе го се напрајш свинче ова по мене го знам можно е во месец да се попрајш јас се попрајш 17кг има сведок тука ,:D

Член од
7 август 2010
Мислења
3.518
Поени од реакции
5.385
И тебе некој да ти вели цела година 2 пајнчиња макарони само не смејш ова она коќе имаш пауза ќе го се напрајш свинче ова по мене го знам можно е во месец да се попрајш јас се попрајш 17кг има сведок тука ,:D
Море спанаќ, кркаш сендвичи кај бомбата! Насабајле на кафе одиш јадиш кифли од мини-пани, после скариче-мариче. Одиш дома претупанет, па од срам и почит и од манџата сркаш. Ч Ч Ч Ч:)

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.841
Поени од реакции
17.789
Море спанаќ, кркаш сендвичи кај бомбата! Насабајле на кафе одиш јадиш кифли од мини-пани, после скариче-мариче. Одиш дома претупанет, па од срам и почит и од манџата сркаш. Ч Ч Ч Ч:)
Бегај кај тој бомбата еднаш два пати ојдов и отровање добив :D. Кафе непијам а такви глупости не јадам. Скара да :D баш вчера Прилеп јадев :D бујрум нареден пат.

Мајтап на страна тогаш почнував да вежбам така дури одев тие 3-4 години на вежбање почнав со 47кг бев значи буквално 47 во еден месец 17кг се попрајв, за на крај да стигнам буквално ѕверотиња да прекинам и сега ете 87кг си ги влечкам со мене :D

Член од
7 август 2010
Мислења
3.518
Поени од реакции
5.385
Бегај кај тој бомбата еднаш два пати ојдов и отровање добив :D. Кафе непијам а такви глупости не јадам. Скара да :D баш вчера Прилеп јадев :D бујрум нареден пат.

Мајтап на страна тогаш почнував да вежбам така дури одев тие 3-4 години на вежбање почнав со 47кг бев значи буквално 47 во еден месец 17кг се попрајв, за на крај да стигнам буквално ѕверотиња да прекинам и сега ете 87кг си ги влечкам со мене :D
За манџава не искоментира. Матен си.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.712
Поени од реакции
88.767
Зависи до организмот, има кај некои луѓе абе вода да се напијат ќе им се фати, додека кај други цела ден ќе ждерат како стоки пак нема грам да фатат... е Игуаин е од оние првите, башка рачунајте месец дена нема тренирано, и ете ти 10 кила +

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Де, го нападнавте ко последно да е :) се гледа дека Руни не ви игра во екипа, секое можно лето по 10 кила се дебелеел, има и во книгата негова. Ќе ослабе одма, се тргаат килограмите, ако само тоа е проблемот супер ќе биде за Јуве.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Сега од утре ќе почни на јаже да рипа и ќе ослаби :D...поефективно од тоа нема.

И ќе намали со сладоледи,праски,мрсно,кифли,бел леб(глутен),навечер после 20 часот и сокој,пива...

За јадење строго само белката од јајцето,пилешки стек и крастајци/домати :D

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.254
Поени од реакции
8.170
Де, го нападнавте ко последно да е :) се гледа дека Руни не ви игра во екипа, секое можно лето по 10 кила се дебелеел, има и во книгата негова. Ќе ослабе одма, се тргаат килограмите, ако само тоа е проблемот супер ќе биде за Јуве.
Koга сме кај Руни, нели пресадуваше коса сиромашкиот? Зошто пак е проќелав? Денес го гледав со Лестер и чудно ми падна. И пресадена коса ли паѓа?:)

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.841
Поени од реакции
17.789
Koга сме кај Руни, нели пресадуваше коса сиромашкиот? Зошто пак е проќелав? Денес го гледав со Лестер и чудно ми падна. И пресадена коса ли паѓа?:)
Наводно можело и да паѓа не ти гарантираат 100% докторите дека ќе ти остани косата за стално имало некои си болести од кои косата не останува стално на глава :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Трансплантирана коса треба да се одржува и посебен третман да има :) од што знам отприлика, треба кога се бањаш да не се триеш многу, водата да ти тече само од тушот и надолу (ќе ме сфатиш, да не ја миеш косата поинаку), исхрана посебна.. Руни и дисциплина на третман никако не се вклопува во овој профил :D

Исто како Касано кога му пресадиле кожа на лицето, му рекле недела дена не на сонце и овој уште истиот ден на базен :pos:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Наводно можело и да паѓа не ти гарантираат 100% докторите дека ќе ти остани косата за стално имало некои си болести од кои косата не останува стално на глава :)
Кој си бе ти Мето берберот у маало, за коса земал ми дава експертизи?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom