Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја мислев збориш за после шутот на Дибала или Игуаин не знам кој беше точно ама у нога го погодија играчот на Фиорентина.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Тоа беше у прво полувреме при крај. Игуаин шутираше ама у нога го погоди.

Тоа беше у прво полувреме при крај. Игуаин шутираше ама у нога го погоди.
Знам при крај беше. :) Нема везе ова е најлошиот јуве во изминативе години. А и со трансфер потезиве што ги прават не ветуваат многу во иднина. За во средината барем.

Знам при крај беше. :) Нема везе ова е најлошиот јуве во изминативе години. А и со трансфер потезиве што ги прават не ветуваат многу во иднина. За во средината барем.
Знајш дека скроз изненадно напуштил Погба? Никој не знаел апсолутно до последно тој дури не стигна шкавчето да си го испразни од личните работи, ама кривицата е во Марота имаше време да најде играч од средината пази и некни рекоа и на состанок и за новинари имале пари за централен ама немало прав профил иако го купиле Игуаин (парите биле планирани однапред) и гласините излегоа пред Погба на крај на ланската сезона ама никој не верваше.

Ова лето ветија светска класа играч од среден ред и немало да штедат. Не е проблем трансфер потегот туку многу од играчите (Барзаљи, Киелини, Лихт) почнаа и да потфрлаат. Лани Кедира беше одличен оваа година го нема за жив, Дибала се мачеше со повреди. Ова лето е make or break it за Јуве. Потребни се 3 бека и еден играч од средина ај да видиме што ќе се случи.

Иначе ако се паметни Интер , Милан или Јуве да си го лапнат Бернадески одлична работа ќе завршат.

Трансферите се посебна приказна, за нив ќе пиздам во друга прилика. Само чекам кога некој европски гигант ќе го избрише подот со нас.

во Јуве неиди тој нема шанса Виола да го пуштат, тие Јоветич не го пуштија поќе пари од Сити нудевме не пак Бернадески.
Иначе ако се паметни Интер , Милан или Јуве да си го лапнат Бернадески одлична работа ќе завршат.

Па и реално мислам дека и кај вас ќе заврши немате некој проблем вие со Виола као не се лажам?
Па не, преговараа за Јоветиќ летоска а и зимово исто, башка мислам дека и порано ни го имаа нудено се со цел да не отиде у Јувентус. Не ми текнува дека имале некој проблем за играч или за било што.

Има сериозни шпекулации за Бернардески, дури повеќе се збори за него отколку за Берарди.

Па не, преговараа за Јоветиќ летоска а и зимово исто, башка мислам дека и порано ни го имаа нудено се со цел да не отиде у Јувентус. Не ми текнува дека имале некој проблем за играч или за било што.

Има сериозни шпекулации за Бернардески, дури повеќе се збори за него отколку за Берарди.
Јас мислам дека Берарди ќе заврши кај нас или ќе биди продаен на друг клуб надвор од Италија. За Бернардески читам веќе времиња дека е блиску до вас ама летово и милан ќе нудел пара за него (од оние 100те милиони де :D )

Росонери се Бернардески и Белоти сеа ме мрзи да барам нивни постови,твитови. На лето се наши само да не купат кинезиве и ете ја последната желба на Берлускони пред умирање - италијански Милан. чао пријатно

Росонери се Бернардески и Белоти сеа ме мрзи да барам нивни постови,твитови. На лето се наши само да не купат кинезиве и ете ја последната желба на Берлускони пред умирање - италијански Милан. чао пријатно
Гаљардини е тежок Јувентино па нема врска, за Белоти знам дека е Росонеро, истиот тој Белоти пред 2 години го спомнав тука мн го фалеа низ медиуми уште во Палермо првпат го видов тогаш на тој мечот против Наполи мислам беше 2 гола им стегна мртов ладен.

@Bianconero vero не ми текнува ситуација, али тоа што не ми текнува не значи дека во Јуве немало такви ситуации, бидејќи такви ги има во секој клуб.
И на крај краева пцујј си го Киеза од еден до сто, јас пак незнам што ти се мешам, и јас да сум на твое место ќе го пцуев :icon_mrgr:

@Bianconero vero не ми текнува ситуација, али тоа што не ми текнува не значи дека во Јуве немало такви ситуации, бидејќи такви ги има во секој клуб.
И на крај краева пцујј си го Киеза од еден до сто, јас пак незнам што ти се мешам, и јас да сум на твое место ќе го пцуев :icon_mrgr:
Ми се допаѓа колку си искрен во врска со Јувентус, не продаваш морал напразно или не знам што, во повеќе наврати си рекол, можеби и ве оштетија, ама ме боли таквото :icon_mrgr:

Дај активирај се малку, во борба за титула сте вмешани активно, иако вчера видов на клупата сите младинци +Тоти. Зошто е тоа, до кога ќе трае?

Ау бе па овие Романистиве бе гревоој живи, цел живот да те зезаат/ се зезаш со навијач на Интер или Милан знаеш дека на крајов од денов се расправаш со големи клубови, што калчото неможе да се замисли без нив, и ти доаѓа некој навијач на Рома што ко тимчето секогаш 5место надоле и последниве 4 год заличуваат на тимче ама неможат да го убијат сељакот во нив и губат титула поради немање на континуитет, што доволно кажува за рангот на тимот. Кај и да е, ќе се вратат Интер и Милан на сцена пак, секогаш ќе биде дерби Јуве-Интер, Јуве-Милан, дерби ко што треба да биде со јаки гиганти, за разлика од ново настанативе дербиња за поинтересна Сериа А, Јуве-Наполи, Јуве-Рома.

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom