Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ањели вика година дена го изработувале логово. :D Сигурно некоја македонска фирма го земала тендерот.

Полуретардирано дете од Весели цветови ќе им нацртало боље лого.
Тоа е таа несфатена уметност на 21-ов век. Ретардирано а ќе функционира и ќе прај пари...

15965569_10154954571991248_261839087211931178_n.jpg

а где је зебра? :icon_lol:

Шала на страна не им требаше ова на Јуве, премногу едноставно е... и не личи, ептен ка заебанција му доаѓа логово... можеле само некој редизајн на старото.. ова ептен различно и нелично... Ј му седнало у скут на ј =\
Се надевам на последната слика дека ќе стои 2017-2017. Многу ретардирано изгледа, срамота!!!

Да луѓе, ова е новото лого... Бебе од 3 години поубаво би осмислило и нацртало беџ за нашиов тим. И што добивме на крај? Едно големо Ј и полускратено U :facepalm:. Ова е еден голем маркентишки трик, собирање нови спонзори, привлекување нови фанови. Али на нивната фб страна фановиве распалија по клубот за ваквото угнетување на беџот, и со право мислам... Кантастрофа

juventus.jpg
meme.jpg

Ањели вика година дена го изработувале логово. :D Сигурно некоја македонска фирма го земала тендерот.

Полуретардирано дете од Весели цветови ќе им нацртало боље лого.
исправак ... 18 месеци рече .. така мислиш ти лесно се дизајнира лого :D.... Му ебам тајмингот што го избрале, и тоа свечена гала церемонија со ХелиКоптери слетуваа таму у Милано со чуда црвени теписи лајт шоу моу... мислиш кујзнае што ќе промовираа...

Тоа е таа несфатена уметност на 21-ов век. Ретардирано а ќе функционира и ќе прај пари...
Најверојатно ќе го користат на резервните дресови или во тие за ЛШ, не ми се верува дека скроз ќе го баталат старото препознатливо лого. Може и ќе го користат за надворешна употреба а клубското лого ќе си остане на дресовите.

Најверојатно ќе го користат на резервните дресови или во тие за ЛШ, не ми се верува дека скроз ќе го баталат старото препознатливо лого. Може и ќе го користат за надворешна употреба а клубското лого ќе си остане на дресовите.
Ако го турат ова на дресот можат комотно да извршат групно самоубиство со шпенагла

И јас мислев така али не е,целосно е заменето старото,од следната сезона ќе го има новово и на дресовите.Еве и на официјалната страна се е сменето.

C2Uk4m1WIAAhDEW.jpg

Inace bez zaebancija mene mi izgleda interesno i moderno vaaka ko ke go populis, ne go licit za na dres ama ke go naviknime.

Да ги видам во ЛШ со тоа лого, заслужуваат службена елиминација по брза постапка, нешто како менување закони кај нас. Нема допирна точка со Јуве и јас се си мислев се заебавате со сликичките :ROFLMAO: Мизерија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom