Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
А пошо Интер играше со прв состав, нели? Икарди, Муриљо, Миранда, Хандановиќ, Јоветиќ, Телес...
Со тие неќна се прерачунавме бе , не си заборавил ваљда ? :D

Искрено не се за дупење интерашиве... мислам нема чоек од наша страна што не молчеше ко пичка под кошула цело време. Хаос бевме еј... како бевме дрогирани цело време, се мислев дал да ги гледам пеналите :несвест:

Таман е работава,жив очај беше ова, не растргнаа 90 мин , машки ,цврсто со правилен пристап ко за вакво дерби. Ние на среќа догуравме на пенали па и на среќа минавме.
Само греота е да не се искористи секој можен момент за подјебување со интерашиве не за друго :icon_lol:

А пошо Интер играше со прв состав, нели? Икарди, Муриљо, Миранда, Хандановиќ, Јоветиќ, Телес...

Камо среќа да бранеше Хандановиќ. Кога игра против Јувентус, не постои.

Цело време некои ликови се обидуват тоа да го потенцират дека сте играле со втор состав, но тоа не е оправдување, добро ти рече другарот погоре, ако е така и Интер играл со втор состав, тоа што сте не победиле не значи ништо, и докажува само едно што досега ние на фан клубот го збориме веќе 10 натпревари, Манчини е пичка од тренер кој оди на минимален резултат и се плаши да нападне.

Појак е интер... од ова резервиве на Јуве :pos:
Ова ко маалски фудбал,ај бе да играме 3-0 ти давам од старт :D
Па после те тепам на пенали :vozbud:
Тоа се тие "пред коперација" муабети.

П.С Интер играше со прв состав, да (y)

:D

Многу ми е криво жими се, искрено не сум ги гледал Интер вака да гризат уште од 2010 година. Ова беше класично “апење“ цели 90 минути, после во продолженијата паднаа физички, јбг, се истрошија ептен. Али цело време константно вршење притисок, играње пресинг, буквално Јуве немаше ниту една шанса цели 90 минути освен онаа на Заза кога ја погоди стативата што впрочем и беше прв шут на Јуве кон голот.
Без никаква намера за тролање, оној Ругани бил доста слаб играч, не го имам гледано многу, али од ова денес што го видов тотално разочара, барем мене ми остави таков впечаток.

Ништо чудно Перишиќ да добие некоја суспензија,судијана пак на Квадрадо уште жут му дава:facepalm:.За првиот "гол" да не коментирам.Кепецон го разнесе Хернанес,да имаше ваква ситуација у корист на Јуве јајцата ќе ни ги потечеа.За Ругани и Нето ноу комент утакмицава..

Без никаква намера за тролање, оној Ругани бил доста слаб играч, не го имам гледано многу, али од ова денес што го видов тотално разочара, барем мене ми остави таков впечаток.
Јанглаш си :icon_lol: Добар е... не доби жолт, така Деви?

Јас како навивач на Јуве воопшто не сум загрижен, пошо видов кој играше а кој не играше.

Иако Интер вечерва изигра одлично јас не би бил премногу оптимист ако сум на нивна страна, против Палермо повторно ќе гледате мртов Интер, можеби не толку мртов ама ова од вечерва не го гледате.

И нормално тука иде прашањето, зошто Интер не игра вака секое коло? Тоа го зборам цело време, Интер има и играчи и квалитет за топ 3 во Италија, али само горниот знае зошто се глупираат во првенство... Сеа Манчини со Палермо ќе искочи со Икарди и Паласио напред, во средина Дамброзио, Медел, Мело и Телеш, и во одбрана Миранда, Муриљо, Нагатомо и Сантон и ќе треба да си пресудам со бичкија на плоштад.

Јас како навивач на Јуве воопшто не сум загрижен, пошо видов кој играше а кој не играше.

Иако Интер вечерва изигра одлично јас не би бил премногу оптимист ако сум на нивна страна, против Палермо повторно ќе гледате мртов Интер, можеби не толку мртов ама ова од вечерва не го гледате.
Makaron-kobe

Cck8tdTW0AEWjgz.jpg:large

Капитенската лента :bravobe:

Во последниот напад на Јуве у 120та, Медел како трчкаше.
Се згазив од смеење :D
Толку од брозович сезонава, нема да видите аир. Пошто ќе одигра 1 у 15 како денес, и после е на ниво на Мело :D
Ќе биде интересно финалето. Со соодветен пристап и мотивација може да се здрма овој Јуве, и евидентно е дека не се иста екипа од лани.
Да, имАат одлична серија у домашното првенство, али веќином тоа се утакмици против послаби екипи или дерби натпревари на домашен терен.
Мн е поразлично во се или ништо тип на утакмица.
И да, неколку години по ред тревата на Сан Сиро е катастрофа.

Ете зашто не се подценува противник во дерби утакмица безразлика на моменталната форма. Излезе без Дибала и Погба самоуверено и прими 3 комада па мораше да реагира. А нашиов го вади Љајич единствениот кој на своја рака може да реши натпревар.

Цел тим ни се повреди и умори а не успеавме да идеме даље. Двоен губитник ќе изпаднеме ако ова се одрази викендов против Палермо.

Честито победа.
Дибала и Погба не може секој ебан меч да го почнуваат во сезоната и да играат по 90 минути. Не е потценување да се извади изротиран состав при предност од 3-0 стекната во првиот меч, потценување е воопшто тимот да не излезе подготвен да се натпреварува и да се надигрува со противникот, противник кој воедно во последните два месеци игра најмртов фудбал на планетата земја и против кој е потребно само малку муда да се покаже за да го снема од мапата.

Утре ќе ја гледам цела утакмица, гарант ќе се нервирам многу иако ќе знам дека е реприза. Од Интер 3-0 загубивме бе еј, ќе се самозапалам :facepalm::facepalm:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom