_predator_
Студент\Џаболебар
- Член од
- 17 декември 2012
- Мислења
- 2.254
- Поени од реакции
- 2.461
Со тие неќна се прерачунавме бе , не си заборавил ваљда ?А пошо Интер играше со прв состав, нели? Икарди, Муриљо, Миранда, Хандановиќ, Јоветиќ, Телес...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со тие неќна се прерачунавме бе , не си заборавил ваљда ?А пошо Интер играше со прв состав, нели? Икарди, Муриљо, Миранда, Хандановиќ, Јоветиќ, Телес...
А пошо Интер играше со прв состав, нели? Икарди, Муриљо, Миранда, Хандановиќ, Јоветиќ, Телес...
Со тие неќна се прерачунавме бе , не си заборавил ваљда ?![]()
Тоа се тие "пред коперација" муабети.Појак е интер... од ова резервиве на Јуве
Ова ко маалски фудбал,ај бе да играме 3-0 ти давам од старт
Па после те тепам на пенали![]()
Со тие неќна се прерачунавме бе , не си заборавил ваљда ?![]()
Јанглаш сиБез никаква намера за тролање, оној Ругани бил доста слаб играч, не го имам гледано многу, али од ова денес што го видов тотално разочара, барем мене ми остави таков впечаток.
Makaron-kobeЈас како навивач на Јуве воопшто не сум загрижен, пошо видов кој играше а кој не играше.
Иако Интер вечерва изигра одлично јас не би бил премногу оптимист ако сум на нивна страна, против Палермо повторно ќе гледате мртов Интер, можеби не толку мртов ама ова од вечерва не го гледате.
Дибала и Погба не може секој ебан меч да го почнуваат во сезоната и да играат по 90 минути. Не е потценување да се извади изротиран состав при предност од 3-0 стекната во првиот меч, потценување е воопшто тимот да не излезе подготвен да се натпреварува и да се надигрува со противникот, противник кој воедно во последните два месеци игра најмртов фудбал на планетата земја и против кој е потребно само малку муда да се покаже за да го снема од мапата.Ете зашто не се подценува противник во дерби утакмица безразлика на моменталната форма. Излезе без Дибала и Погба самоуверено и прими 3 комада па мораше да реагира. А нашиов го вади Љајич единствениот кој на своја рака може да реши натпревар.
Цел тим ни се повреди и умори а не успеавме да идеме даље. Двоен губитник ќе изпаднеме ако ова се одрази викендов против Палермо.
Честито победа.