Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ми дава надеж победава на Маинц.. Сепак не се непобедливи на Алианц..
Навивач на Баерн: Ми дава надеж победава на Интер 3-0...Сепак не се непобедливи на гости...

Меси нема Светско првенство ради Паласио, се у пичка репосано да му изнаебам, да поцрка од најтешка болест. Знам дека на секого може да му се случи да утне пенал, ама ова копилево откако е во Интер е колатерална штета, кој го донесе кој го запусти се да му ебам у пичка.

Иначе немам кого да издвојам посебно, сите изиграа за 10ка, Хуан го разнесе Мората, у џеб го стави и си го носеше 120 минути, Перишиќ истрча 140 км, Брозо исто кинење, алал вера стварно...

Честито Јувенташи.

Ете зашто не се подценува противник во дерби утакмица безразлика на моменталната форма. Излезе без Дибала и Погба самоуверено и прими 3 комада па мораше да реагира. А нашиов го вади Љајич единствениот кој на своја рака може да реши натпревар.

Цел тим ни се повреди и умори а не успеавме да идеме даље. Двоен губитник ќе изпаднеме ако ова се одрази викендов против Палермо.

Честито победа.

Šta ispadne kada Rodrigo Palacio puca penal?

-ispadne Inter

малку шала на наша сметка,а и Карицо е делумно крив,ниту еден пенал не процени еј,не се ни обиде да се фрли.Го изработија како Лиза Ен што ја работеа во порничи

Еј не сум нервозен што испаднавме вака несреќно и од Јувентус колку што сум нервозен од ова копилево Паласио да му ебам све живо да му ебам. цццццццццццццццц
Абе Манај шиптарот погоди пенал и Нагатомо шутнаа ко Меси и Роналдо ова сивчово ја рогна да ти ебам мајката.
Ако ти е страв дај му таму на Хуан нека ја шутне со сета сила ти ебам мајката. Штеточина класична да умреш да бог да.

Иначе ова апла потценување беше од Јуве, онака влегоа си рекоа у реду е и 2-0 да изгубиме, почнаа да се тресат при крај па мораше и Барзаљи и Погба да влезат. Како и да е, судејќи според двеве утакмици не знам дали Јуве заслужено се пласираше у финале или Интер незаслужено испадна. Јеби га.

Барем за кратко го осетивме жарот на старото Дерби на Италија. Да играа Самуел, Матераци, Такинарди, Тудор, Монтеро имаше да има 6 црвени картони. Овие Хуан, Заза, Квадрадо, Перишиќ се пички за овие погоре.

Појак е интер... од ова резервиве на Јуве :pos:
Ова ко маалски фудбал,ај бе да играме 3-0 ти давам од старт :D
Па после те тепам на пенали :vozbud:

Појак е интер... од ова резервиве на Јуве :pos:
Ова ко маалски фудбал,ај бе да играме 3-0 ти давам од старт :D
Па после те тепам на пенали :vozbud:
А пошо Интер играше со прв состав, нели? Икарди, Муриљо, Миранда, Хандановиќ, Јоветиќ, Телес...

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Штета, баш мило ќе ми беше да имавме финале Интер-Милан. :(

Абе нема екипа во свет која повеќе би ја тролал од Интер заедно со навивачите нивни ама мене како навивач на Јуве после ова што го гледав вечерва срам ми е глас да пуштам. Ова беше фудбалска бламажа, катастрофа, елементарна непогода, катаклизма. Баерн има да ни го отворат шупакот ко росно кокиче!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom