Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ние гледавме еднаш заедно со Јувенташите во Лајк кафе во Аеродром. Се сеќавам беше Бадник, огнови се палеа вечерта. Изгубивме 3-0 ако се сеќавам добро. Бевме исто во бројчаност луѓе. Сѐ помина во супер и коректна атмосфера, се разбира со мали дофрлања, ама сѐ во рамки на дозволеното.

Што па тие Јувенташите дошле двајца да гледаат фудбал у кафиќ ? :icon_lol:

Што па тие Јувенташите дошле двајца да гледаат фудбал у кафиќ ? :icon_lol:

Зошто двајца? еден беше
Јас (пупоне, шака лака, романиста рим, курва суд, уништувач, боро, и др. не можам веќе не си ги памтам сите профили, многу се) и другар ми за Јуве шо е.

Зошто двајца? еден беше
Јас (пупоне, шака лака, романиста рим, курва суд, уништувач, боро, и др. не можам веќе не си ги памтам сите профили, многу се) и другар ми за Јуве шо е.
Oд друга страна кој беше од нас :D ?

Дали ќе може линк за дербито?

Ќути еј, главата смислува секој ден досетки и си ги букмаркира и вака коа ќе искочи нешо ќе пише за да лапа лајкови, не дека имаше смисла напишаното али ај да се каже нешо.

ахахаха
Голманска интервенција било последица од екипата што игра пред него. Брат не знам што планираш да постигнеш со глупиве муабети.
Да не не ти е доволен примерот со Хандановиќ сезонава. Па уште димензии пишал.
Ај ти земи цртај, ја ќе те тагнувам секој пат кога поради голман некоја екипа ќе си замине со 3 бода на крај за да ти докажам дека крајно дебилни муабети тераш, ова ни деца од 13 години не би го збореле ко што спомнуваш погоре.

Не можел многу да влијае на натпреварот ццццццц

Добро брат олабај те молам..во право си еве грешам признам во ред? :D

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Зазааааааааааааа

Едит: Сега табелата го доби својот вистински изглед.

Последно уредено:
Кој си бе ти Сари да кажуваш дека ќе сте нападнале во Торино?? Ниедна, апсолутно ниедна шанса немаа цела утакмица. Само држеа топка и одеа на 0:0. Ај мрш.

Кога веќе сме кај гледањето со фанови на други клубови мене лани ми се случи интересна работа...го гледав дербито Јувентус-Интер помеѓу Јувенташи и за да ми биди поинтересно му опнав една богоројца на Јувентус да победи па за да навивам и јас за нив...и на крајот 1-1 ми заврши :tapp:..пичку матер ги отерав и нив и Интер и сите

Најдобрите 10 играчи во историјата да ги ставиш во тим со Игуаин пак нема титула да освојат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom