Интер хехехехе

Бинарни резултати, есенски шампиони, заслужени победи не на среќа и какви ли не глупости. Најмногу ми е мерак за тоа копилето Брозович кое се сликаше таму си со некои фенси фаци, па демек "видете не, ние сме мафијаЖи, многу сме јаки никој ништо не ни може победуваме секогаш вие немате појма другите хехе"
Исто ми е мило за другото копиле Фелипе Мело, да му ебам неандерталецот да му ебам. Ејјј не ми се верува дека интерашиве СЕ РАДУВАА на неговите игри на почетокот, демек мотиватор бил кур се тресе. Абе деца Мело секогаш бил РЕТАРДИРАН фудбалер и ќе си остане таков, никаков мотиватор, никаков двигател ништо. Едно големо гомно кое се курчи само кога може
Многу копилиња има во тој тим, али и за оној тренерот на клупа мора да кажам нешто. Колку ми е мерак кога го гледам ваков Манчини, неспособен идиот каков што е во текот на целата кариера. Секоја вечер треба свеќичка да пали за благодарност на кариерата која ја има и постигнатите успеси оти ПОЛА не ги заслужува за непособниот што е.
Искрено се надевам дека Интер ќе потоне и годинава иако имаат шанси да се вратат од лошиве резултати, едноставно се знае после ваков натпревар како денес со дрво и камења секој ќе мае по нив, али реално резултатов на долг рок, поточно до крајот од сезоната може доста нерелевантен да се покаже, бидејќи Милан нема никаква константност и наредна утакмица против Палермо ништо чудно да не победат. Тесна ќе биде биткава за трета позиција, ако земеме во предвид дека првите две се одделени и иако има време и кола до крајот, сепак изгледа дека шампионот ќе биде помеѓу Јуве и Наполи.
Инаку
@Џони Вајсмилер, МондоИко ништо нема напишано си ме збунил по аватарот со оној Нигеров (Нигер менувај аватар не се прави наудрен

), а инаку Стефан-Цобе што бладаш со оваа црвен за индиректен удар си нема никаква врска не ми е јасно што бараш таму
Џонтра и за тебе поздрав, издржи не е се толку лошо, два порази по 3-0 од Јуве и Милан не се којзнае што, може и полошо да биде, ко на пример на тоа ако го додадеме и нерешеното против Карпи на домашен терен со играч повеќе во 90та минута