џимеј
џимилино
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 10.475
- Поени од реакции
- 25.446
Деви, барем ти навиваш за Милан исто, знаеш дека Бонавентура е меѓу најдобрите играчи сезонава во Калчо.say whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat ?!![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Деви, барем ти навиваш за Милан исто, знаеш дека Бонавентура е меѓу најдобрите играчи сезонава во Калчо.say whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat ?!![]()
Заврши животот сеа после поразот од милан.Сакав да се фрлам сабајлево од 3ти.мајка ми едвај ме спречи.Животот ни нема смисла веќе на нас интерашите дека изгубивме...
Бреј малоумен народ у пм
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Па таа поза не е “не може нам нико ништа“, него цел тим го трола Брозовиќ пошо се имаше 2-3 пати така сликано.Ај кажи ми логично зошто после овој сочен пораз (или после оној некни исто е 3-0) не се нареди цел тим на Интер да се слика со таа фенси фацата "не може нам нико ништа"?
@Деко reloaded! фраза е бе тоа другар, фраза. Нема буквално значење, не се фаќајте ко слеп за стап.
Коби ок е брат, не сме од вчера. Еве сега и прославите на Погба со она со раката што го прави преку главата и сликите после мечот сите со таа положба (дабар или како го викаа) е класично курчење. Ај да ги видам еве пример после кикс против Џенова или Фросиноне ако имаме дали така ќе се сликаат во соблекувалната или сите ќе се како помочани и ќе си ја свиткаат опашката.Па таа поза не е “не може нам нико ништа“, него цел тим го трола Брозовиќ пошо се имаше 2-3 пати така сликано.
Коби ок е брат, не сме од вчера. Еве сега и прославите на Погба со она со раката што го прави преку главата и сликите после мечот сите со таа положба (дабар или како го викаа) е класично курчење. Ај да ги видам еве пример после кикс против Џенова или Фросиноне ако имаме дали така ќе се сликаат во соблекувалната или сите ќе се како помочани и ќе си ја свиткаат опашката.
Првично сигурно и играчите на Интер го тролале Брозовиќ, али секогаш тролањето случајно после победа беше, никако после нерешено или пораз. Фудбалот се игра за после победа да се биде среќен и да се радува, али ваквите модерни начини ми се реално срање со вакви финтички и сликички. Како демек не се курчиме, ама сепак да. Поарно веќе толку ако сакаат да се заебават нека земат како Удинезе што им извади семафор на Интер со 2-5 бројки на истиот или нешто слично, иако и тоа не е баш показател на зрелост, ама барем подиректно и насочено кон противникот.
Маслинка е ова бе ?
Мхм, мислев е ироничен зато реков say whaaaaaaat?Деви, барем ти навиваш за Милан исто, знаеш дека Бонавентура е меѓу најдобрите играчи сезонава во Калчо.
И од наша требало да има еден, иако изгубивме.. Абате на пример, стандард.Лее после она газење само тројца играчи на Милан у тим на колото. Морало да има од Милан уште два тројца играчи, рецимо Сантон Муриљо и Брозовиќ вчера нашите најдобри поединци
Донарума кое голманче е маму му ебам,не е можно 17 год. да има,да не лаже и овој за годините ко тој некој од Африка кога бил во Милан![]()