Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сеа ќе ти врати „многу си смешен, урлам“. Нова фора му е, се радува.Толку разбираш и ти, реално
Ме мрзи да го барам постот на Џони Вајсшмилер после една од утакмиците минатата сезона кај шо мајче му разеба на Игуаин.
Па играчиште е.@Stefan-kobe
После една полусезона вие драстично ги сменавте ставовите и сега го направивте Игуаин на рамниште на Суарез и Левандовски....чекајте малце другари..лани Игуаин и неговите промашувања ги кошташе Наполи финале во ЛЕ и шанса за титула и воедно пласирање во ЛШ за оваа година а цела Аргентина и општо фудбалската јавност ќе го памети по епското промашување во финалето на СП ....е тука се гледа кој е играчиште а не да ги полни Саусоло и Аталанта па да го фалат тука како бил јак играч...еве нека обезбедат директен пласман во ЛШ за догодина или нека освојат титула јас прв ќе си ги повлечам зборовите за него и ќе го пофалам бидејќи колку толку ќе се извади за минатогодишниот масакар...
Многу ме нервирате со ставовите од денес за утре,буквално секое коло некого отпишувате и фалите,а другото коло скроз обратно се до крајот..не е ни чудно што Македонија е ваква држава со ваков народ..
Утре на пример Балотели да се раздава голој ќе го направите играчиште[DOUBLEPOST=1452990858][/DOUBLEPOST]
Ги чекав со Днипро т1 2+ и овај фамозниот Игуаин промашуваше се и сешто ..како нема да му разебаш мајче после тоа?
У темата за шпанска лига тоа, таму си честитаат титула после секој кикс на Барса/Реал.Многу ме нервирате со ставовите од денес за утре,буквално секое коло некого отпишувате и фалите,а другото коло скроз обратно се до крајот..не е ни чудно што Македонија е ваква држава со ваков народ..
@Stefan-kobe
После една полусезона вие драстично ги сменавте ставовите и сега го направивте Игуаин на рамниште на Суарез и Левандовски....чекајте малце другари..лани Игуаин и неговите промашувања ги кошташе Наполи финале во ЛЕ и шанса за титула и воедно пласирање во ЛШ за оваа година а цела Аргентина и општо фудбалската јавност ќе го памети по епското промашување во финалето на СП ....е тука се гледа кој е играчиште а не да ги полни Саусоло и Аталанта па да го фалат тука како бил јак играч...еве нека обезбедат директен пласман во ЛШ за догодина или нека освојат титула јас прв ќе си ги повлечам зборовите за него и ќе го пофалам бидејќи колку толку ќе се извади за минатогодишниот масакар...
Многу ме нервирате со ставовите од денес за утре,буквално секое коло некого отпишувате и фалите,а другото коло скроз обратно се до крајот..не е ни чудно што Македонија е ваква држава со ваков народ..
Утре на пример Балотели да се раздава голој ќе го направите играчиште[DOUBLEPOST=1452990858][/DOUBLEPOST]
Ги чекав со Днипро т1 2+ и овај фамозниот Игуаин промашуваше се и сешто ..како нема да му разебаш мајче после тоа?
Балотели никогаш не бил играчиште,само потеницијално играчиште и на тоа остана, потенцијал.Балотели е играчиште, само нема грам памет. Да беше нормален човек ќе беше во топ 5 напаѓачи во светот, милион %.
Добро да, може така да се формулира, али ми ја сфаќаш поентата. Фудбалер што има СЕ, буквално секој сегмент од фудбалската игра, освен она најбитното, МОЗОК.Балотели никогаш не бил играчиште,само потеницијално играчиште и на тоа остана, потенцијал.