Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
@Stefan-kobe

После една полусезона вие драстично ги сменавте ставовите и сега го направивте Игуаин на рамниште на Суарез и Левандовски....чекајте малце другари..лани Игуаин и неговите промашувања ги кошташе Наполи финале во ЛЕ и шанса за титула и воедно пласирање во ЛШ за оваа година а цела Аргентина и општо фудбалската јавност ќе го памети по епското промашување во финалето на СП ....е тука се гледа кој е играчиште а не да ги полни Саусоло и Аталанта па да го фалат тука како бил јак играч...еве нека обезбедат директен пласман во ЛШ за догодина или нека освојат титула јас прв ќе си ги повлечам зборовите за него и ќе го пофалам бидејќи колку толку ќе се извади за минатогодишниот масакар...

Многу ме нервирате со ставовите од денес за утре,буквално секое коло некого отпишувате и фалите,а другото коло скроз обратно се до крајот..не е ни чудно што Македонија е ваква држава со ваков народ..

Утре на пример Балотели да се раздава голој ќе го направите играчиште[DOUBLEPOST=1452990858][/DOUBLEPOST]
Ме мрзи да го барам постот на Џони Вајсшмилер после една од утакмиците минатата сезона кај шо мајче му разеба на Игуаин.

Ги чекав со Днипро т1 2+ и овај фамозниот Игуаин промашуваше се и сешто ..како нема да му разебаш мајче после тоа?

Секогаш е интересно контрањето со Џони ама реално во право беше човекот, сега од оваа дистанца постот може да биде смешен/неточен ама лани Игуаин испромаши се што можеше да се промаши. Заради него Наполи не се пласира во ЛШ кога го промаши пеналот и Лацио им го сврте натпреварот.

Јас се чудам како психички се врати после тој breakdown али за него изгледа важи она new year new me :(

@Stefan-kobe

После една полусезона вие драстично ги сменавте ставовите и сега го направивте Игуаин на рамниште на Суарез и Левандовски....чекајте малце другари..лани Игуаин и неговите промашувања ги кошташе Наполи финале во ЛЕ и шанса за титула и воедно пласирање во ЛШ за оваа година а цела Аргентина и општо фудбалската јавност ќе го памети по епското промашување во финалето на СП ....е тука се гледа кој е играчиште а не да ги полни Саусоло и Аталанта па да го фалат тука како бил јак играч...еве нека обезбедат директен пласман во ЛШ за догодина или нека освојат титула јас прв ќе си ги повлечам зборовите за него и ќе го пофалам бидејќи колку толку ќе се извади за минатогодишниот масакар...

Многу ме нервирате со ставовите од денес за утре,буквално секое коло некого отпишувате и фалите,а другото коло скроз обратно се до крајот..не е ни чудно што Македонија е ваква држава со ваков народ..

Утре на пример Балотели да се раздава голој ќе го направите играчиште[DOUBLEPOST=1452990858][/DOUBLEPOST]

Ги чекав со Днипро т1 2+ и овај фамозниот Игуаин промашуваше се и сешто ..како нема да му разебаш мајче после тоа?
Па играчиште е. :kafence:

66002144.jpg

У темата за шпанска лига тоа, таму си честитаат титула после секој кикс на Барса/Реал.

Балотели е играчиште, само нема грам памет. Да беше нормален човек ќе беше во топ 5 напаѓачи во светот, милион %.

Многу добар фудбал играат Наполи. Најдобар во Сериа А. Најчесто нив си ги гледам без разлика дали играат против Карпи или Фросиноне и тоа на стрим пуштам бидејќи Арените не ги фаќам. Пример за друг тим како Интер или Милан не ни помислувам стрим да пуштам да ги гледам.

Во право беше Џони за лани. Никој неможе да знае дека Игуаин следната сезона ќе распали и да не го сере, а типот им еба маме мамино на Наполи и ги отпиша од сите можни титули за кои беа во игра.

Значи вака сега. Игуаин минатата и предминатата сезона даде 18, односно 17 гола во сезоната во Серија А. Иако тоа онака погледнато малку отстрана може да изгледа како одличен скор, сепак за Игуаин беше премалку. Наполи создаваше еден куп шанси кои аргентинецов ги промашуваше па затоа и оправдано беше критикуван иако квалитетот кои го поседува(ше) не може(ше) да биде доведен во прашање.

Оваа сезона до максимум го исполни потенцијалот и покажа колку всушност може да направи и затоа реално ни ги затна муцките на сите кои го хејтавме до лани. Еве јас прв ќе си кажам дека Игуаин го сакам во Јуве по секоја цена со цел да бидат во тандем со Дибала, дуо кое ќе може и во Европа да прикажува одлични резултати. Наполи годинава колку и да се средени, сепак оваа борба(засега) за Скудетото му ја должат пред се на Гонзало кој има неверојатни 20 голови во исто толку одиграни кола. Е сега не може да се очекува да стигне до 40 голови, но 30 би требало да има со што би доближил до Лука Тони и неговиот одличен скор во 2005/2006 сезоната.

@Stefan-kobe

(y):cuc:

Балотели е играчиште, само нема грам памет. Да беше нормален човек ќе беше во топ 5 напаѓачи во светот, милион %.
Балотели никогаш не бил играчиште,само потеницијално играчиште и на тоа остана, потенцијал.

Балотели никогаш не бил играчиште,само потеницијално играчиште и на тоа остана, потенцијал.
Добро да, може така да се формулира, али ми ја сфаќаш поентата. Фудбалер што има СЕ, буквално секој сегмент од фудбалската игра, освен она најбитното, МОЗОК.

Инаку Игуаин од секогаш бил добар играч, и во Реал и во Наполи, само што промашуваше многу зицери, едноставно така му се погодуваше. Нешто како Жиру претходниве сезони, али ете годинава конечно проиграа и го покажаа своето вистинско лице. Според мене Реал направи грешка што така лесно се откажа од Гонзало.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom