Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
RATM има изгледано утакмици у италијанскo, исто колку што знае песни од рејџ агенст д машин - една :D

Тонели > Кулибали сезонава
Тонели ми е многу фаца играч дури на фантази го стадов иако ми кине бодови :icon_mrgr:

Овој е прав клабер и мангуп во одбрана, може да се снајде во голем тим, ама гледам пред некој ден продолжил договор со Емполи.

Тонели ми е многу фаца играч дури на фантази го стадов иако ми кине бодови :icon_mrgr:

Овој е прав клабер и мангуп во одбрана, може да се снајде во голем тим, ама гледам пред некој ден продолжил договор со Емполи.
Го продолжи за да лапнат посалам сума летово, мене ме импрсионира оваа сезона многу добро игра и не се плаши ни од старт ни од ништо и добро чита противничка игра што за мене за дефанзивец е клучно. Али има време ќе го видиме.

На Лулиќ му е ампутиран дел од прстот поради повреда!

На играчот на Лацио и босански репрезентативец му е ампутиран дел од прстот поради повреда на тренинг, соопшти римскиот клуб.

За сега не се познати околностите како дошло до повредата, но италијанските медиуми пренесуваат дека на Лулиќ му е ампутиран дел од четвртиот прст и дека има фрактура на уште два прсти.

Повредата се случила во теретана во тренинг центарот по што Лулиќ веднаш бил пренесен ви клиника каде лекарите се обиделе да реконструираат дел од оштетеното ткиво на десната рака.

Од Лацио соопштуваат дека не е познато кога Лулиќ ќе се врати на терените, но најверојатно тоа ќе биде во 2016 година.

???????????

За сега не се познати околностите како дошло до повредата, но италијанските медиуми пренесуваат дека на Лулиќ му е ампутиран дел од четвртиот прст и дека има фрактура на уште два прсти.

Повредата се случила во теретана во тренинг центарот по што Лулиќ веднаш бил пренесен ви клиника каде лекарите се обиделе да реконструираат дел од оштетеното ткиво на десната рака.

???????????
Повредата се случила откако Лулич дигал тежина(ваљда тегови), му се слизнале и му паднале на раката.

За 72 часа ќе се знаело дали ќе го загуби прстот или не.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom