Mondonico
ВАР експерт
- Член од
- 15 јануари 2013
- Мислења
- 10.317
- Поени од реакции
- 18.731
Си слушнал за Камил Глик?Муриљо и Ромањоли. Јувенташката одбрана сезонава не е во некоја форма, на чело со Киелини.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Си слушнал за Камил Глик?Муриљо и Ромањоли. Јувенташката одбрана сезонава не е во некоја форма, на чело со Киелини.
Си слушнал за Камил Глик?
Значи вака сега. Ти со изгледани 3 ипол натпревари во Серија А го прогласи Кулибали за топ 3 штопери во лигата. Јас сум бил експерт после.Секако експерту. Град во Замбија.
Ма да Астори ме изненади, доста добро се снајде кај нас. Лани беше цевка, ама годинава цврст, солиден, нема киксови..[DOUBLEPOST=1448996235][/DOUBLEPOST]Де Вриј не го заборавајте....доста доста солиден штопер.На Гонзало мислев Астори го пишав. Каква поврзаност сум нашол ни самиот незнам.
![]()
Астори беше солиден и во Каљари само шо беше голем киксер.Ма да Астори ме изненади, доста добро се снајде кај нас. Лани беше цевка, ама годинава цврст, солиден, нема киксови..
Значи вака сега. Ти со изгледани 3 ипол натпревари во Серија А го прогласи Кулибали за топ 3 штопери во лигата. Јас сум бил експерт после.
Еве да не останам должен како да јадам гомна само, убаво ги набројаа подобрите од Кулибали барем за почеток само. Двајцата од Интер Муриљо и Миранда, Гонзало Родригез, Барзаљи, Глик и Ромањоли. Значи веќе стигнавме до 6 подобри штопери од Кулибали, а ги има барем уште толку. Еве јас би ја споменал и дефанзивната линија на Сасуоло која е составена од Ачерби и Паоло Канаваро кој исто така може да се наречат поквалитетни од Кулибали.
Затоа не се треси од земја рангирајќи играчи во лига која што и онака според тебе треба да се избрише, оти нели огромниот фаворит Фиорентина киснал против малиот, непостоечки Емполи.
Кулибали бе дечко Кулибали. Не споредувам играчи со Неста, туку со Кулибали. Канаваро е стар, али е многу стабилен во одбрана.Паоло Канаваро и Ачерби.
Океј, во иднина ќе се потрудам да изгледам повеќе од три меча во Сериа А.
Паоло факинг Канаваро.
Не беше во форма до ноември е поточна изјава. Провери ги резултатите на Јуве во ноември.Муриљо и Ромањоли. Јувенташката одбрана сезонава не е во некоја форма, на чело со Киелини.
хах Кулибали,Глик,Муриљо,каде бе!?
![]()