Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Секако експерту. Град во Замбија.
Значи вака сега. Ти со изгледани 3 ипол натпревари во Серија А го прогласи Кулибали за топ 3 штопери во лигата. Јас сум бил експерт после.

Еве да не останам должен како да јадам гомна само, убаво ги набројаа подобрите од Кулибали барем за почеток само. Двајцата од Интер Муриљо и Миранда, Гонзало Родригез, Барзаљи, Глик и Ромањоли. Значи веќе стигнавме до 6 подобри штопери од Кулибали, а ги има барем уште толку. Еве јас би ја споменал и дефанзивната линија на Сасуоло која е составена од Ачерби и Паоло Канаваро кој исто така може да се наречат поквалитетни од Кулибали.

Затоа не се треси од земја рангирајќи играчи во лига која што и онака според тебе треба да се избрише, оти нели огромниот фаворит Фиорентина киснал против малиот, непостоечки Емполи.

:facepalm: На Гонзало мислев Астори го пишав. Каква поврзаност сум нашол ни самиот незнам. :tapp:
Ма да Астори ме изненади, доста добро се снајде кај нас. Лани беше цевка, ама годинава цврст, солиден, нема киксови..[DOUBLEPOST=1448996235][/DOUBLEPOST]Де Вриј не го заборавајте....доста доста солиден штопер.

Ма да Астори ме изненади, доста добро се снајде кај нас. Лани беше цевка, ама годинава цврст, солиден, нема киксови..
Астори беше солиден и во Каљари само шо беше голем киксер.
За играта на Рома нема шо да коментирам и Канаваро од најдобрите денови не ги спасва.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Значи вака сега. Ти со изгледани 3 ипол натпревари во Серија А го прогласи Кулибали за топ 3 штопери во лигата. Јас сум бил експерт после.

Еве да не останам должен како да јадам гомна само, убаво ги набројаа подобрите од Кулибали барем за почеток само. Двајцата од Интер Муриљо и Миранда, Гонзало Родригез, Барзаљи, Глик и Ромањоли. Значи веќе стигнавме до 6 подобри штопери од Кулибали, а ги има барем уште толку. Еве јас би ја споменал и дефанзивната линија на Сасуоло која е составена од Ачерби и Паоло Канаваро кој исто така може да се наречат поквалитетни од Кулибали.

Затоа не се треси од земја рангирајќи играчи во лига која што и онака според тебе треба да се избрише, оти нели огромниот фаворит Фиорентина киснал против малиот, непостоечки Емполи.

Паоло Канаваро и Ачерби. :pos:

Океј, во иднина ќе се потрудам да изгледам повеќе од три меча во Сериа А.
Паоло факинг Канаваро.

Паоло Канаваро и Ачерби. :pos:

Океј, во иднина ќе се потрудам да изгледам повеќе од три меча во Сериа А.
Паоло факинг Канаваро.
Кулибали бе дечко Кулибали. Не споредувам играчи со Неста, туку со Кулибали. Канаваро е стар, али е многу стабилен во одбрана.

Има многу поквалитетни штопери али ај можда у моменталната форма он е некаде у топ5.

Го заприметив со Милан само кај шо беше ептен добар али ние пак бевме многу мизерни напаѓачки.

Глик ми е мене еден од поомилените заедно со Максимович од Торино.

Муриљо и Ромањоли. Јувенташката одбрана сезонава не е во некоја форма, на чело со Киелини.
Не беше во форма до ноември е поточна изјава. Провери ги резултатите на Јуве во ноември.
А ќе забораев, Јуве на клупа има подобар штопер од твојот миленик кулибаливатевер.

хах Кулибали,Глик,Муриљо,каде бе!?

l43-ranocchia-130116014914_medium.jpg

хах Кулибали,Глик,Муриљо,каде бе!?

l43-ranocchia-130116014914_medium.jpg

Вие изгледа брзо ги забравате легендите...

IM_Bonera.jpg

иако не игра више у лигава пак е подобар од свите, што не ви е јасно незнам....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom