Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ми недостига дефанзивната игра на Интер од почетокот, и тие мртвите победи по 1-0.
За кур не ми треба добрата игра и доминација на теренот кога трите бода на крајот ќе завршат кај противникот.

Хусај најдобар дефанзивец им е на Наполи моментално.
дечкото ако знае пас да даде глаа сечам.. Колку погрешни пасови даде против интер само...[DOUBLEPOST=1449012689][/DOUBLEPOST]
Ми недостига дефанзивната игра на Интер од почетокот, и тие мртвите победи по 1-0.
За кур не ми треба добрата игра и доминација на теренот кога трите бода на крајот ќе завршат кај противникот.
еее да видите како е ...

Кулибали го нарече класа штопер.
11399995_10153499311949369_1717931173_n.gif

Многу Латаски. Одличен играч сезонава. И во топ три дефанзивци во лигата.
Најди те молам каде и кога сум напишал дека Кулибали е класа, па тогаш повторно фрли се од прозор.
Не мора другпат да се кловносуваш, ќе добиеш сигурен лајк од мене. Само не измислувај и не вади реченици од контекст.

Последно уредено:
Многу Латаски. Одличен играч сезонава. И во топ три дефанзивци во лигата.
Најди те молам каде и кога сум напишал дека Кулибали е класа, па тогаш повторно фрли се од прозор.
Не мора другпат да се кловносуваш, ќе добиеш сигурен лајк од мене. Само не измислувај и не вади реченици од контекст.
Добро. Го изеде реметот што го изеде, не пробувај да се извадиш. Има луѓе кои многу следат Серија А и ги знаат скоро сите играчи. Јас одма ќе ти кажам дека Кулибали не е класа дефанзивец ниту некогаш ќе биде. Сезонава е океј, ама ништо посебно, ти пиша и Мондо, има доста подобри од него.

Добро. Го изеде реметот што го изеде, не пробувај да се извадиш. Има луѓе кои многу следат Серија А и ги знаат скоро сите играчи. Јас одма ќе ти кажам дека Кулибали не е класа дефанзивец ниту некогаш ќе биде. Сезонава е океј, ама ништо посебно, ти пиша и Мондо, има доста подобри од него.
Немој, не го провоцирај оти ќе ни дојде и во темава ќе ни напише еден роман, нема да знаеме на каде да фатиме.

И да обавезно ќе го измени мислењето после петнаесетина минути, оти малку му доцнат битните мисли :icon_lol:

Моќниот Рудимбе од Рома го заборавивте

Него не го бива, али Манолас е добар, Кастан ја зафркна целата работа, требаше до сега да игра стандарт прва постава, а тој уште фаќа натпреварувачки ритам..

Него не го бива, али Манолас е добар, Кастан ја зафркна целата работа, требаше до сега да игра стандарт прва постава, а тој уште фаќа натпреварувачки ритам..
Posle operacija na mozok i strav za zivotot, treba da se vrati kolku fizicki tolku i psihicki. Sega nie sto sakame kako na igrine sto e, daj mu token i zavrsena rabota, e nema :( Dobro e sto se vrakja insto se opravi :) Prvo neka se sredi violinistov 3 godini sto ne ebava posle idat igracite :)

ROMA ROMA ROMA

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom