Клипче
asd
- Член од
- 8 јануари 2012
- Мислења
- 14.044
- Поени од реакции
- 36.924
Рудим4е хехеМоќниот Рудимбе од Рома го заборавивте
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Рудим4е хехеМоќниот Рудимбе од Рома го заборавивте
Од кој тим на Рома беше тој? А Б Ц?Моќниот Рудимбе од Рома го заборавивте
Рудим4е хехе
Од кој тим на Рома беше тој? А Б Ц?
И Кастан и Манолас..Пошто Ромањоли не им трабеше боље се овие другиве што ги имаат не заебаа... :/Моќниот Рудимбе од Рома го заборавивте
дечкото ако знае пас да даде глаа сечам.. Колку погрешни пасови даде против интер само...[DOUBLEPOST=1449012689][/DOUBLEPOST]Хусај најдобар дефанзивец им е на Наполи моментално.
еее да видите како е ...Ми недостига дефанзивната игра на Интер од почетокот, и тие мртвите победи по 1-0.
За кур не ми треба добрата игра и доминација на теренот кога трите бода на крајот ќе завршат кај противникот.
Кулибали го нарече класа штопер.
![]()
Добро. Го изеде реметот што го изеде, не пробувај да се извадиш. Има луѓе кои многу следат Серија А и ги знаат скоро сите играчи. Јас одма ќе ти кажам дека Кулибали не е класа дефанзивец ниту некогаш ќе биде. Сезонава е океј, ама ништо посебно, ти пиша и Мондо, има доста подобри од него.Многу Латаски. Одличен играч сезонава. И во топ три дефанзивци во лигата.
Најди те молам каде и кога сум напишал дека Кулибали е класа, па тогаш повторно фрли се од прозор.
Не мора другпат да се кловносуваш, ќе добиеш сигурен лајк од мене. Само не измислувај и не вади реченици од контекст.
Немој, не го провоцирај оти ќе ни дојде и во темава ќе ни напише еден роман, нема да знаеме на каде да фатиме.Добро. Го изеде реметот што го изеде, не пробувај да се извадиш. Има луѓе кои многу следат Серија А и ги знаат скоро сите играчи. Јас одма ќе ти кажам дека Кулибали не е класа дефанзивец ниту некогаш ќе биде. Сезонава е океј, ама ништо посебно, ти пиша и Мондо, има доста подобри од него.
Моќниот Рудимбе од Рома го заборавивте
Posle operacija na mozok i strav za zivotot, treba da se vrati kolku fizicki tolku i psihicki. Sega nie sto sakame kako na igrine sto e, daj mu token i zavrsena rabota, e nemaНего не го бива, али Манолас е добар, Кастан ја зафркна целата работа, требаше до сега да игра стандарт прва постава, а тој уште фаќа натпреварувачки ритам..