- Член од
- 8 јули 2008
- Мислења
- 4.527
- Поени од реакции
- 8.340
Клосе на 37 години си буши. Каков цар еј.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
1+0+5=6 претходниот негов број.
Што поише можеш да очекуваш од глупав и неписмен циган, лидерот на Јуве.![]()
Епа тогаш задржи си ги коментарите за мене во себе, бидејќи кога споменуваш некого индиректно секако повлекуваш реакција од таа личност.Па никој не рече дека мораш да се објаснуваш со мене.![]()
Што изведуело ганциво со дресот?Прегледај го приврзокот 131645[DOUBLEPOST=1445819886][/DOUBLEPOST]http://www.football-italia.net/74823/pogbas-message-pele
Му честитал 75 роденден на Пеле![]()
Тоти на 37 имаше сезона 12 гола и 12 асистенции(најбољи асистент), каков цар оууу јеее, Клосе неможе со негоКлосе на 37 години си буши. Каков цар еј.
Тоти и до 398 години да игра во Рома нема да го стигне у титули на КлосеТоти на 37 имаше сезона 12 гола и 12 асистенции(најбољи асистент), каков цар оууу јеее, Клосе неможе со него
![]()
Тоти и до 398 години да игра во Рома нема да го стигне у титули на Падоин![]()
Дјуд, кај вас Брозович со четврто одделение академик еШто поише можеш да очекуваш од глупав и неписмен циган, лидерот на Јуве.![]()
Извини вака што треба да стигнува, што има Клосе освоено а Тоти не или што има Клосе повеќе освоено, просветли ме жити се?Тоти и до 398 години да игра во Рома нема да го стигне у титули на Клосе![]()
Добро Брозгара е синоним за глупоќа.Дјуд, кај вас Брозович со четврто одделение академик е![]()
Па има 2 титули у Бундес со Баерн , еве ти доволно е? Кога Тоти ќе има две титули со Рома освоено у Сериа А ?Извини вака што треба да стигнува, што има Клосе освоено а Тоти не или што има Клосе повеќе освоено, просветли ме жити се?![]()
Мај месец 2016год.Па има 2 титули у Бундес со Баерн , еве ти доволно е? Кога Тоти ќе има две титули со Рома освоено у Сериа А ?
Брат значи океј е.Па има 2 титули у Бундес со Баерн , еве ти доволно е? Кога Тоти ќе има две титули со Рома освоено у Сериа А ?
Пууу јазк... јас мислев озбилен си и ќе извадиш статистики а у... да се држи темата активна... инаку да многу сум сериозен....Мај месец 2016год.
Како и да е, јас се зезав,ти сакаше да продолжиш во исти стил,ама ја утна работата![]()
Мај месец 2016год.![]()