Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
1+0+5=6 претходниот негов број. :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Што поише можеш да очекуваш од глупав и неписмен циган, лидерот на Јуве. :pos:

јас очекувам вака да шета
како покрај деца, па за бројките кој сака нека рачуна

Па никој не рече дека мораш да се објаснуваш со мене. :)
Епа тогаш задржи си ги коментарите за мене во себе, бидејќи кога споменуваш некого индиректно секако повлекуваш реакција од таа личност.

Што изведуело ганциво со дресот?Прегледај го приврзокот 131645[DOUBLEPOST=1445819886][/DOUBLEPOST]http://www.football-italia.net/74823/pogbas-message-pele

Му честитал 75 роденден на Пеле :pos:

Решавал равенка со ниедна непозната :) ... Виша математика

Можно е да биде Балотели 2... Се движи натаму полека полека

Тоти на 37 имаше сезона 12 гола и 12 асистенции(најбољи асистент), каков цар оууу јеее, Клосе неможе со него:neetaka::roker::jeeee::ojeaa::aplauz::icon_lol:
:motorce:
Тоти и до 398 години да игра во Рома нема да го стигне у титули на Клосе :oleee:

Тоти и до 398 години да игра во Рома нема да го стигне у титули на Падоин :oleee:

Податокот ти е точен дури и ова име да стоеше место Клосе :D

Али поентата и муабетов се други;)

Тоти и до 398 години да игра во Рома нема да го стигне у титули на Клосе :oleee:
Извини вака што треба да стигнува, што има Клосе освоено а Тоти не или што има Клосе повеќе освоено, просветли ме жити се? :)

Извини вака што треба да стигнува, што има Клосе освоено а Тоти не или што има Клосе повеќе освоено, просветли ме жити се? :)
Па има 2 титули у Бундес со Баерн , еве ти доволно е? Кога Тоти ќе има две титули со Рома освоено у Сериа А ?

Па има 2 титули у Бундес со Баерн , еве ти доволно е? Кога Тоти ќе има две титули со Рома освоено у Сериа А ?
Мај месец 2016год. :cool:

Како и да е, јас се зезав,ти сакаше да продолжиш во исти стил,ама ја утна работата :D

Последно уредено:
Брат значи океј е. :) И Мунтари има Триплете и уште неколку други титули па не можеш ни да помислиш да го споредиш со Тоти. Јас не го сакам Тоти ко човек, ко карактер на теренот, ама е ебено играчиште. Клосе е супер играч, ете најдобар стрелец на светските првенства, има успеси на секакво ниво, али со Тоти не можеш да го споредиш. Тоа што Тоти не си отиде од Рома за пари и остана лојален на својот матичен клуб е сосема друга работа, нема везе што има освоено само едно Скудето и уште неколку купови. Тоти >>Клосе на секој начин.

Како и да е, јас се зезав,ти сакаше да продолжиш во исти стил,ама ја утна работата :D
Пууу јазк... јас мислев озбилен си и ќе извадиш статистики а у... да се држи темата активна... инаку да многу сум сериозен....

Рома Рома Рома

d2q1pyq2gid7esuvmlga.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom