Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Мора да се преигра првово коло. Вака не ја бива.

Интер бе се држи уште некако :vrtioci:
Стално до декември тие во Топ 10 се после е проблемот :D[DOUBLEPOST=1440358691][/DOUBLEPOST]Кондогбија и Медел демек овозможуваат и ја раширват играта на Интер. Ќе си умрам :pos::pos::pos::pos::pos:

Затоа Стураро искина прееска, ја рашири играта на Јуве ко Џена Џејмисон што ја шират цел живот.

На Интер му треба креативец и уште еден напаѓач за на клупа, да не биде се на Икарди цела сезона. Одбраната е добра, Муриљо и Миранда се коска, само не ми се свиѓа Хуан што игра лев бек.

Интер бе се држи уште некако :vrtioci:
Дечко шанса немаа Аталанта бе. :cool:

Деви што се смееш за Кондогбија бе, ај за Брозовиќ да се смееш да сфатам ама Џофри најбољи играч е на терен моментално, се одбиваат од него. Може комотно да го земе Стураро на грб да го качи, Переира у една штуцна, Алекс Сандро у друга и да ора.

Него Ели црвен картон а? На тв ми е пуштена Милан чат пат погледнувам и само Виола игра со топката. Маестрален гол на Алонсо.

Затоа Стураро искина прееска, ја рашири играта на Јуве ко Џена Џејмисон што ја шират цел живот.

На Интер му треба креативец и уште еден напаѓач за на клупа, да не биде се на Икарди цела сезона. Одбраната е добра, Муриљо и Миранда се коска, само не ми се свиѓа Хуан што игра лев бек.

готово сега зимаат еден креативец и напагач и интер осваја

Абе добар стрим за Палермо - Џенова? Се обрнав и тоа што го најдов или сецка или слаба резолуција.

Не мрчете за Интер 65% посед на топка имаат.

Дечки јас сезонава за Емполи ќе навивам.[DOUBLEPOST=1440359925][/DOUBLEPOST]Само што пишав гол примија ебате устата клета. За Катанија навивав и ги бутнаа у Ц лига, на овие добро ќе е ако не им падне метеор на сред пријателска против резервите ебате.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom