Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 август 2010
Мислења
3.518
Поени од реакции
5.385
Мора да се преигра првово коло. Вака не ја бива.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.790
Поени од реакции
17.723
Интер бе се држи уште некако :vrtioci:
Стално до декември тие во Топ 10 се после е проблемот :D[DOUBLEPOST=1440358691][/DOUBLEPOST]Кондогбија и Медел демек овозможуваат и ја раширват играта на Интер. Ќе си умрам :pos::pos::pos::pos::pos:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.890
Поени од реакции
116.213
Затоа Стураро искина прееска, ја рашири играта на Јуве ко Џена Џејмисон што ја шират цел живот.

На Интер му треба креативец и уште еден напаѓач за на клупа, да не биде се на Икарди цела сезона. Одбраната е добра, Муриљо и Миранда се коска, само не ми се свиѓа Хуан што игра лев бек.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Интер бе се држи уште некако :vrtioci:
Дечко шанса немаа Аталанта бе. :cool:

Деви што се смееш за Кондогбија бе, ај за Брозовиќ да се смееш да сфатам ама Џофри најбољи играч е на терен моментално, се одбиваат од него. Може комотно да го земе Стураро на грб да го качи, Переира у една штуцна, Алекс Сандро у друга и да ора.

Него Ели црвен картон а? На тв ми е пуштена Милан чат пат погледнувам и само Виола игра со топката. Маестрален гол на Алонсо.

Член од
19 февруари 2015
Мислења
1.772
Поени од реакции
2.075
Затоа Стураро искина прееска, ја рашири играта на Јуве ко Џена Џејмисон што ја шират цел живот.

На Интер му треба креативец и уште еден напаѓач за на клупа, да не биде се на Икарди цела сезона. Одбраната е добра, Муриљо и Миранда се коска, само не ми се свиѓа Хуан што игра лев бек.
готово сега зимаат еден креативец и напагач и интер осваја

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.635
Поени од реакции
7.767
Муриел какви голчиња :cuc:

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
Абе добар стрим за Палермо - Џенова? Се обрнав и тоа што го најдов или сецка или слаба резолуција.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Не мрчете за Интер 65% посед на топка имаат.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Дечки јас сезонава за Емполи ќе навивам.[DOUBLEPOST=1440359925][/DOUBLEPOST]Само што пишав гол примија ебате устата клета. За Катанија навивав и ги бутнаа у Ц лига, на овие добро ќе е ако не им падне метеор на сред пријателска против резервите ебате.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom