Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.635
Поени од реакции
7.767
Како беше , Пирло беше дух незабележителен во вториот дел од сезоната , Видал беше вон форма , воопшто не се почувствува разликата , единствено Тевез , ама сега имаат класа голгетерите Манџукиќ и Дибала .
:D

C

Castiel

Гостин
Јуве па ќе си бидат јаки годинава иако кикснаа прво коло али ќе им фали Тевез премногу. Годинава немаат играч што може сам да реши натпревар од нигде никаде. Дибала е премногу зелен и воопшто не е спремен за таква улога. Додека Манџукич е безкорисен доколку тимот не работи за него. И не добива топки од средината.

Член од
8 јануари 2014
Мислења
2.218
Поени од реакции
2.075
ајде бе битно земале млади и надежни играчи кои за две три години ќе ораат нива у Брајчино :D

(јадете гомна додека можете и молете бога да не киксне Интер вечерва) :pos:
И да киксните вие, ве боли ставре... синкир титула ќе земате :P

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Хахахахах дупи си ги Дарко. Ај бар уште саат-два имаме шанси да ги дупиме, после коа ќе не рокне Денис ќе се чешаме. :D
@Darko-ufo еве Стејо ти дозволи тука да ги дупиш, немој само кај нас у фан клув пошто ќе те кара.. да му ебам тоа арачинскиот помодарец.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.789
Поени од реакции
17.723
Како беше , Пирло беше дух незабележителен во вториот дел од сезоната , Видал беше вон форма , воопшто не се почувствува разликата , единствено Тевез , ама сега имаат класа голгетерите Манџукиќ и Дибала .
:D
Ти бе Аватар кладе?! :D

D

Darko_ufo

Гостин
@Darko-ufo еве Стејо ти дозволи тука да ги дупиш, немој само кај нас у фан клув пошто ќе те кара.. да му ебам тоа арачинскиот помодарец.
Не бе он за Милан само скока, немој нив никако да ги спомнуваш хахах

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.236
Поени од реакции
18.413
Инаку Јувенташи да ви исцедам малку од УФО-во да се смирите? хахаха

Абе јас ти кажав уште пред да почне сезоната... А тек до 8 коло што ќе правите
Кога ќе видам дека си ме цитирал ти се подготвувам да прочитам реченица напишана од неписмен ај да не кажам што некултурно ќе биде, ама секоја ти чест успеваш да ме изненадиш секогаш - пишуваш поглуп пост од претходниот и тоа со геометриска прогресија!

Член од
23 август 2010
Мислења
39.890
Поени од реакции
116.208
Абе кромањонец, прекини да не те згњечам. Јувенташите може секој да ги дупи на секое место, ти ебам тоа ралото у двор што ти се влече.

D

Darko_ufo

Гостин
Кога ќе видам дека си ме цитирал ти се подготвувам да прочитам реченица напишана од неписмен ај да не кажам што некултурно ќе биде, ама секоја ти чест успеваш да ме изненадиш секогаш - пишуваш поглуп пост од претходниот и тоа со геометриска прогресија!
Чего победиме Удинесе со 3-0 че клавајме голови од сите срани Дабаула 3 ќедаде скудетото је наше...

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Inter (4-3-1-2): Handanovic; Santon, Miranda, Murillo, Juan Jesus; Gnoukouri, Medel, Kondogbia; Brozovic; Icardi, Palacio.

Интер како планира да даде гол? :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom