Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Како беше , Пирло беше дух незабележителен во вториот дел од сезоната , Видал беше вон форма , воопшто не се почувствува разликата , единствено Тевез , ама сега имаат класа голгетерите Манџукиќ и Дибала .
:D

Јуве па ќе си бидат јаки годинава иако кикснаа прво коло али ќе им фали Тевез премногу. Годинава немаат играч што може сам да реши натпревар од нигде никаде. Дибала е премногу зелен и воопшто не е спремен за таква улога. Додека Манџукич е безкорисен доколку тимот не работи за него. И не добива топки од средината.

ајде бе битно земале млади и надежни играчи кои за две три години ќе ораат нива у Брајчино :D

(јадете гомна додека можете и молете бога да не киксне Интер вечерва) :pos:
И да киксните вие, ве боли ставре... синкир титула ќе земате :P

Хахахахах дупи си ги Дарко. Ај бар уште саат-два имаме шанси да ги дупиме, после коа ќе не рокне Денис ќе се чешаме. :D
@Darko-ufo еве Стејо ти дозволи тука да ги дупиш, немој само кај нас у фан клув пошто ќе те кара.. да му ебам тоа арачинскиот помодарец.

Како беше , Пирло беше дух незабележителен во вториот дел од сезоната , Видал беше вон форма , воопшто не се почувствува разликата , единствено Тевез , ама сега имаат класа голгетерите Манџукиќ и Дибала .
:D
Ти бе Аватар кладе?! :D

@Darko-ufo еве Стејо ти дозволи тука да ги дупиш, немој само кај нас у фан клув пошто ќе те кара.. да му ебам тоа арачинскиот помодарец.
Не бе он за Милан само скока, немој нив никако да ги спомнуваш хахах

И да киксните вие, ве боли ставре... синкир титула ќе земате :P

ако се накљукал Манчио од некоја тешка кока,ништо чудно да загризаме за скудетото :D

Инаку Јувенташи да ви исцедам малку од УФО-во да се смирите? хахаха

Абе јас ти кажав уште пред да почне сезоната... А тек до 8 коло што ќе правите
Кога ќе видам дека си ме цитирал ти се подготвувам да прочитам реченица напишана од неписмен ај да не кажам што некултурно ќе биде, ама секоја ти чест успеваш да ме изненадиш секогаш - пишуваш поглуп пост од претходниот и тоа со геометриска прогресија!

Абе кромањонец, прекини да не те згњечам. Јувенташите може секој да ги дупи на секое место, ти ебам тоа ралото у двор што ти се влече.

Кога ќе видам дека си ме цитирал ти се подготвувам да прочитам реченица напишана од неписмен ај да не кажам што некултурно ќе биде, ама секоја ти чест успеваш да ме изненадиш секогаш - пишуваш поглуп пост од претходниот и тоа со геометриска прогресија!
Чего победиме Удинесе со 3-0 че клавајме голови од сите срани Дабаула 3 ќедаде скудетото је наше...

Inter (4-3-1-2): Handanovic; Santon, Miranda, Murillo, Juan Jesus; Gnoukouri, Medel, Kondogbia; Brozovic; Icardi, Palacio.

Интер како планира да даде гол? :pos:

Inter (4-3-1-2): Handanovic; Santon, Miranda, Murillo, Juan Jesus; Gnoukouri, Medel, Kondogbia; Brozovic; Icardi, Palacio.

Интер како планира да даде гол? :pos:
11899915_10207775526933099_8440156862871507432_n.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom