- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.890
- Поени од реакции
- 116.208
Хахахахах дупи си ги Дарко. Ај бар уште саат-два имаме шанси да ги дупиме, после коа ќе не рокне Денис ќе се чешаме. ![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
И да киксните вие, ве боли ставре... синкир титула ќе зематеајде бе битно земале млади и надежни играчи кои за две три години ќе ораат нива у Брајчино
(јадете гомна додека можете и молете бога да не киксне Интер вечерва)![]()
@Darko-ufo еве Стејо ти дозволи тука да ги дупиш, немој само кај нас у фан клув пошто ќе те кара.. да му ебам тоа арачинскиот помодарец.Хахахахах дупи си ги Дарко. Ај бар уште саат-два имаме шанси да ги дупиме, после коа ќе не рокне Денис ќе се чешаме.![]()
Ти бе Аватар кладе?!Како беше , Пирло беше дух незабележителен во вториот дел од сезоната , Видал беше вон форма , воопшто не се почувствува разликата , единствено Тевез , ама сега имаат класа голгетерите Манџукиќ и Дибала .
![]()
Не бе он за Милан само скока, немој нив никако да ги спомнуваш хахах@Darko-ufo еве Стејо ти дозволи тука да ги дупиш, немој само кај нас у фан клув пошто ќе те кара.. да му ебам тоа арачинскиот помодарец.
И да киксните вие, ве боли ставре... синкир титула ќе земате![]()
Морам лепотанот да го ставам , денес беше ѕвер .Ти бе Аватар кладе?!![]()
Кога ќе видам дека си ме цитирал ти се подготвувам да прочитам реченица напишана од неписмен ај да не кажам што некултурно ќе биде, ама секоја ти чест успеваш да ме изненадиш секогаш - пишуваш поглуп пост од претходниот и тоа со геометриска прогресија!Инаку Јувенташи да ви исцедам малку од УФО-во да се смирите? хахаха
Абе јас ти кажав уште пред да почне сезоната... А тек до 8 коло што ќе правите
Абе кромањонец, прекини да не те згњечам. Јувенташите може секој да ги дупи на секое место, ти ебам тоа ралото у двор што ти се влече.@Darko-ufo еве Стејо ти дозволи тука да ги дупиш, немој само кај нас у фан клув пошто ќе те кара.. да му ебам тоа арачинскиот помодарец.
Чего победиме Удинесе со 3-0 че клавајме голови од сите срани Дабаула 3 ќедаде скудетото је наше...Кога ќе видам дека си ме цитирал ти се подготвувам да прочитам реченица напишана од неписмен ај да не кажам што некултурно ќе биде, ама секоја ти чест успеваш да ме изненадиш секогаш - пишуваш поглуп пост од претходниот и тоа со геометриска прогресија!
Inter (4-3-1-2): Handanovic; Santon, Miranda, Murillo, Juan Jesus; Gnoukouri, Medel, Kondogbia; Brozovic; Icardi, Palacio.
Интер како планира да даде гол?![]()