- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.967
Лофтус, дај бе не го дудлај ти ебам мртвиотПа за смеење е натписот, ама добро ајде, покрај дресот од Интер јас не го приметив![]()
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Лофтус, дај бе не го дудлај ти ебам мртвиотПа за смеење е натписот, ама добро ајде, покрај дресот од Интер јас не го приметив![]()
Дечко, за ова со @Клипче а.к.а Кочо од ЛГБТ.Од мобилен пишував да ве ебам, нормално е да згрешам на тоа микроскопската тастатура
Битна е поентата![]()
Ти се скина јажето беУбаво се гледа дека не го бацува амблемот, нема дак-фејс, само ја приближил устата до знакчето. Хејтери пушете, хехехе
![]()
На ова се палат сите нормални
![]()
А на ова се пали педеранава овде
![]()
Дури се забележав..зошто по демоните овај Шаќири носи сат на раката на презентацијата ?..да не направи случајно реклама или пак можеби мисли со сатот да игра
Која црна презентација од Стоук па ти бараш, ќе ги одвее ветрот и фотограф и све таму ко што е задња рупа света, го сликнале еднаш и ај чао, сигурно дресов врз маица му е стаен само за слика.Дури се забележав..зошто по демоните овај Шаќири носи сат на раката на презентацијата ?..да не направи случајно реклама или пак можеби мисли со сатот да игра![]()
Види на сликата, облачно е, дрва има. В шума е сликан, на пауза од снимање на wrong turn 6.Која црна презентација од Стоук па ти бараш, ќе ги одвее ветрот и фотограф и све таму ко што е задња рупа света, го сликнале еднаш и ај чао, сигурно дресов врз маица му е стаен само за слика.![]()
Секогаш на тоа стадионот нивни ветер дува, не ме чудат облациве. Баш го изгуглав Стоук како град, језда е боље и од СК за хигиена, ред, ама види какво creepy место еВиди на сликата, облачно е, дрва има. В шума е сликан, на пауза од снимање на wrong turn 6.![]()