Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ова е врв на срамно судење !

дај да видиме тие што не гледаат уживо

Како и секоја година во последниве 3-4 тимовиве од милано се срање.

Се позравија на почеток на текмата Икарди и Махи Лопез?

Еве зошто Сериа А, уште 100години нема да види бел ден во Европа. Ова не е првпат вакво криминално судење да има против Интер, и после некој ќе каже абе немате екипа, е да ми се фатат за курот сите тие неримајковци. Имал право Мурињо кога кажа: Јас мојот Интер го подготвувам да игра со 10играчи. Само ова сезона имаме над 3-4 црвени картони, кои во нормална лига никој не би ни помислил да ги додели.

Еј ама шала на страна, после она со рукете на Мурињо, и од кој замина овој, истиот муабет е со Интер свака година.
Ќе се засилат на почеток, а у а, есенски шампиони, конечно тим за титула, засилувањата топ, и после Манчини е крив, Моџи е крив, глејте судијеве, Интер версус Еврибади, не мрзи цел свет и тако даље :icon_lol:

Барем не ви е досадно ко нас, цела сезона тапа смо :icon_mrgr:

Еве зошто Сериа А, уште 100години нема да види бел ден во Европа. Ова не е првпат вакво криминално судење да има против Интер, и после некој ќе каже абе немате екипа, е да ми се фатат за курот сите тие неримајковци. Имал право Мурињо кога кажа: Јас мојот Интер го подготвувам да игра со 10играчи. Само ова сезона имаме над 3-4 црвени картони, кои во нормална лига никој не би ни помислил да ги додели.
Колку од тир картони има Мело?

Иначе Иуаин добил 2 жолт не само поради стартот туку пред тој старт му се дерел и го вреѓал судијата и хо фатила некија камера а и ѓи вреѓал играчите на Удинезе и пичкарски ги удирал па тој старт бил врвот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom