Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе им се смеев на Интер али не се интересни веќе, 8282 бодови се зад Јуве. Ништо, џабе беа есенски шампиони, уште малку им фали и пролетни да бидат едно 5-6 утакмици што изгубија да ги победеа. Ама судиите и масоните не дозволуваат овој супер квалитетен Интер дури ниту да се приближи до првото место, за Јуве да нема притисок. Не дај боже на 7-8 поени негатива да беа, веќе ќе ги прогласевме за морални прваци!!

Колку од тир картони има Мело?

Иначе Иуаин добил 2 жолт не само поради стартот туку пред тој старт му се дерел и го вреѓал судијата и хо фатила некија камера а и ѓи вреѓал играчите на Удинезе и пичкарски ги удирал па тој старт бил врвот.
Мело има 2, Муриљо и Миранда исто по 2 мислам. Нагатомо 2, Дамброзио 1 изгледа.

оТцепи неписмен, до кога ќе те учам да ти ебам тоа фацата растревожена.
Ама зошто си копиле, сфе да ти ебам?
Да вадам принт-скринови од фб, бем ти бенитезката што ја фураш.

Ама зошто си копиле, сфе да ти ебам?
Да вадам принт-скринови од фб, бем ти бенитезката што ја фураш.
Еј каква бенитезка бе, седи мирен не ме споредувај со тоа округло створење. Иначе си праиме муабет прике мој, не се лути па и ти за една буква.

Gonzalo Higuaín is the first player to score 30+ goals in a Serie A season for over a decade...

Последен што дал 30+ гола во една сезона беше Лука Тони во Фиорентина, мислам во сезоната 2005/2006 :)

Ама важно лесен фудбал се играло во Италија, мртви биле малите клубови
:kafence:

Освен Нино Манчестер -Лацијалот кај се другиве???

Ќе им се смеев на Интер али не се интересни веќе, 8282 бодови се зад Јуве. Ништо, џабе беа есенски шампиони, уште малку им фали и пролетни да бидат едно 5-6 утакмици што изгубија да ги победеа. Ама судиите и масоните не дозволуваат овој супер квалитетен Интер дури ниту да се приближи до првото место, за Јуве да нема притисок. Не дај боже на 7-8 поени негатива да беа, веќе ќе ги прогласевме за морални прваци!!
Немој бе вака ќе ме расплачеш...
Баајги време го смислуваше овој трогателен говор или брзо ти текна?
Абе златен уфо,ама сеирот еднаш е мајка а другпат маќеа.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Интерашите и Дарко Уфо = Југоностачгичарите и Тито

Немој бе вака ќе ме расплачеш...
Баајги време го смислуваше овој трогателен говор или брзо ти текна?
Абе златен уфо,ама сеирот еднаш е мајка а другпат маќеа.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Ај вака чисто да те прашам не е ни провокација ни ништо туку ме интересира мислење, дали мислиш дека судите се причината поради која интер не е во трка за првото место т.е. а скудето ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom