Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имаше ли контакт?Почист пенал неам видено.
Секако, глужд му одцепи.Имаше ли контакт?
Мело има 2, Муриљо и Миранда исто по 2 мислам. Нагатомо 2, Дамброзио 1 изгледа.Колку од тир картони има Мело?
Иначе Иуаин добил 2 жолт не само поради стартот туку пред тој старт му се дерел и го вреѓал судијата и хо фатила некија камера а и ѓи вреѓал играчите на Удинезе и пичкарски ги удирал па тој старт бил врвот.
оТцепи неписмен, до кога ќе те учам да ти ебам тоа фацата растревожена.Секако, глужд му одцепи.
Ама зошто си копиле, сфе да ти ебам?оТцепи неписмен, до кога ќе те учам да ти ебам тоа фацата растревожена.
Еј каква бенитезка бе, седи мирен не ме споредувај со тоа округло створење. Иначе си праиме муабет прике мој, не се лути па и ти за една буква.Ама зошто си копиле, сфе да ти ебам?
Да вадам принт-скринови од фб, бем ти бенитезката што ја фураш.
За Мело ме интересираше дали руши рекордот од кај нас.Мело има 2, Муриљо и Миранда исто по 2 мислам. Нагатомо 2, Дамброзио 1 изгледа.

Тука смеОсвен Нино Манчестер -Лацијалот кај се другиве???
Немој бе вака ќе ме расплачеш...Ќе им се смеев на Интер али не се интересни веќе, 8282 бодови се зад Јуве. Ништо, џабе беа есенски шампиони, уште малку им фали и пролетни да бидат едно 5-6 утакмици што изгубија да ги победеа. Ама судиите и масоните не дозволуваат овој супер квалитетен Интер дури ниту да се приближи до првото место, за Јуве да нема притисок. Не дај боже на 7-8 поени негатива да беа, веќе ќе ги прогласевме за морални прваци!!
Ај вака чисто да те прашам не е ни провокација ни ништо туку ме интересира мислење, дали мислиш дека судите се причината поради која интер не е во трка за првото место т.е. а скудето ?Немој бе вака ќе ме расплачеш...
Баајги време го смислуваше овој трогателен говор или брзо ти текна?
Абе златен уфо,ама сеирот еднаш е мајка а другпат маќеа.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk