Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Каква шанса имаа Удинезе за 0-2 пред да го примаат голот за 1-1. Наредно коло Фиорентина-Интер и Јувентус-Наполи.

Домаќините нека тепаат :icon_mrgr:

Каква шанса имаа Удинезе за 0-2 пред да го примаат голот за 1-1. Наредно коло Фиорентина-Интер и Јувентус-Наполи.

Домаќините нека тепаат :icon_mrgr:
Фиорентина 99% тепа. Ние и кога сме биле најјаки таму не сме поминувале баш добро, а не па сеа во овакво стање.

Фиорентина 99% тепа. Ние и кога сме биле најјаки таму не сме поминувале баш добро, а не па сеа во овакво стање.
Не сум сигурен овој пат пошто и они се во криза. Има некои шпекулации за несогласувања меѓу тренерот, навивачите и управата и владее срање атмосфера. Некој што знае повеќе ќе дополни.

Јас мислам дека ќе биде реми а ништо чудно и Интер да победи овој пат.

Не сум сигурен овој пат пошто и они се во криза. Има некои шпекулации за несогласувања меѓу тренерот, навивачите и управата и владее срање атмосфера. Некој што знае повеќе ќе дополни.

Јас мислам дека ќе биде реми а ништо чудно и Интер да победи овој пат.
Тренерот наводно не е во најдобри односи со управата, бараше засилувања овие му викаја немаме пари немаме пари затоа мн почнаја да шпекулираат дека на лето ќе ги напушти.

Ја колку што памтам таму каде што изгуби бодови Удинезе ( нели тоа ти беше муабето) таму вие не ни помирисавте бодче :icon_lol:

Како и вие првиот пат , хехехехехе :P ГВАРИН ви го загвинариноса

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom