H40 NO LIMITS?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
H40 NO LIMITS?
Па и Лацио игра ЛЕ.
Секој забележува то што му треба.H40 NO LIMITS?
Па сигурно на Лацио му имаат дадено најмногу време, затоа што сепак гостува во Турција и сигурно треба да се таму барем еден ден пред мечот и тоа кон среда наутро. Фиорентина е домаќин и затоа сосем доволно им е од недела до четврток, додека Наполи игра во сабота против Јуве. Мислам дека и Наполи ако имаше послаб противник налик Верона ќе играше во петок барем, али мечот со Јуве не е било каков меч и не може да се стави во секаков термин.Знам бе друже дека игра, ама игра како и виола и Наполи на 18.02. Е сега од шо мака едниве играат во сабота и недела првенствена, а другиве во четврток?
Или кој како ќе си ја нареди?
Само нека продолжи вака, ептен јако изреагира на 2 пати али одбраната беше заспана па не успеаа да реагираат навремено.
ok marli urlam
Е да, вие малце го фурате и фалите детето...Шала на страна, многу поголемо фурање, фалење и курчење на форумов ќе имаше да беше Донарума играч на Интер/Јувентус.
Шала на страна, многу поголемо фурање, фалење и курчење на форумов ќе имаше да беше Донарума играч на Интер/Јувентус.
Значи според тебе Диего Лопез кој му фати место на Касиљас не е класа голман нели?Е да, вие малце го фурате и фалите детето...
Како и да е, не се согласувам со твојот пост. Да беше наш или од Интер Донарума, никој немаше да знае кој е не па да го фали, од причина што и ние и интерашиве имаме класа голман и детево немаше да дојде до израз уште неколку години.
Чекај, овој Лопез што брани во Милан ти го рачунаш класа и го ставаш на исто рамниште со Буфон и Хандановиќ? Овој Лопез од Милан што кога и да го имам гледано праел киксови? Не заебавај. Плус глава не може да дигне од повреди годинава.Значи според тебе Диего Лопез кој му фати место на Касиљас не е класа голман нели?