- Член од
- 19 февруари 2015
- Мислења
- 1.772
- Поени од реакции
- 2.075
Дибала на крај може да испадне ко Итурбе, една добра сезона и после мувла па ќе го бараат у Форест Грин :Д
хахах хехехе колку си смешен ок стално си вака?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дибала на крај може да испадне ко Итурбе, една добра сезона и после мувла па ќе го бараат у Форест Грин :Д
Ни ти не веруваш у ова.Дибала на крај може да испадне ко Итурбе, една добра сезона и после мувла па ќе го бараат у Форест Грин :Д
+ најдобри играчи на нивните позиции
Не го хејта бе,му вика "глеј на куси сум и ич ме ми е ладно,а кај вас -10 е ...#оооооооооpsПола година е во Јувентус и веќе го прифатило, после немале комплекси од Тоти
Човекот е пред пензија, ван играчка форма и па не го оставаат на мира
Која мизерија, не знае ни да го хејта како што треба.. ц ц ц
![]()
Пола година е во Јувентус и веќе го прифатило, после немале комплекси од Тоти
![]()
Сликава ја има на инстаграм, гледа ракомет Хрватска. Инаку добар обид за тролање.![]()
А ти ќути си, оти со сликата на фб си полош и од МанџукичНе го хејта бе,му вика "глеј на куси сум и ич ме ми е ладно,а кај вас -10 е ...#оооооооооps
Не му замеравај таков си е он,не се сите ко него кај нас![]()
Циганско-усташко гомноПола година е во Јувентус и веќе го прифатило, после немале комплекси од Тоти
![]()
Како пробал кога ја гледа Хрватска на телефон, сликата си нема врска со Тоти, Де Роси прво му рече циган и го изнавреѓа па овај почна да се глупира. Али добро Тоти вие капитенБар проба ако не друго, причина повеќе да го оправдам Де Роси што го отера у курац на сред утакмица[DOUBLEPOST=1453741824][/DOUBLEPOST]
А ти ќути си, оти со сликата на фб си полош и од Манџукич![]()
Како пробал кога ја гледа Хрватска на телефон, сликата си нема врска со Тоти, Де Роси прво му рече циган и го изнавреѓа па овај почна да се глупира. Али добро Тоти вие капитен![]()
![]()
Ги снимавДеви ти по нив да не одеше што знајш толку детално![]()