Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Дибала на крај може да испадне ко Итурбе, една добра сезона и после мувла па ќе го бараат у Форест Грин :Д

хахах хехехе колку си смешен ок стално си вака?

Интераши, спремни сте за во среда? :pipi:[DOUBLEPOST=1453735026][/DOUBLEPOST]
+ најдобри играчи на нивните позиции

Најдобриот левак во Европа... :kafence:

12565466_991150770959297_5250524271231400306_n.png

Последно уредено:
Пола година е во Јувентус и веќе го прифатило, после немале комплекси од Тоти:icon_lol:
Човекот е пред пензија, ван играчка форма и па не го оставаат на мира :icon_lol:

Која мизерија, не знае ни да го хејта како што треба.. ц ц ц:ROFLMAO:

2zfn8z8.jpg

Пола година е во Јувентус и веќе го прифатило, после немале комплекси од Тоти:icon_lol:
Човекот е пред пензија, ван играчка форма и па не го оставаат на мира :icon_lol:

2zfn8z8.jpg
Не го хејта бе,му вика "глеј на куси сум и ич ме ми е ладно,а кај вас -10 е ...#оооооооооps :D

Не му замеравај таков си е он,не се сите ко него кај нас :noze:

Абе оваа среда играле Јуве-Интер, ја мислев следната...
неделава дербиња фул :D

2zfn8z8.jpg

Сликава ја има на инстаграм, гледа ракомет Хрватска. Инаку добар обид за тролање. :icon_mrgr:

Сликава ја има на инстаграм, гледа ракомет Хрватска. Инаку добар обид за тролање. :icon_mrgr:

Бар проба ако не друго, причина повеќе да го оправдам Де Роси што го отера у курац на сред утакмица:pipi:[DOUBLEPOST=1453741824][/DOUBLEPOST]
Не го хејта бе,му вика "глеј на куси сум и ич ме ми е ладно,а кај вас -10 е ...#оооооооооps :D

Не му замеравај таков си е он,не се сите ко него кај нас :noze:
А ти ќути си, оти со сликата на фб си полош и од Манџукич :ROFLMAO:

2zfn8z8.jpg
Циганско-усташко гомно

Да проверам дали и за гејчево ќе се палите.
55e414a4746351dc60768dc07cb35fc8.jpg

^^
Тука не бил „наш“, ова е нерелевантно :D

Бар проба ако не друго, причина повеќе да го оправдам Де Роси што го отера у курац на сред утакмица:pipi:[DOUBLEPOST=1453741824][/DOUBLEPOST]
А ти ќути си, оти со сликата на фб си полош и од Манџукич :ROFLMAO:
Како пробал кога ја гледа Хрватска на телефон, сликата си нема врска со Тоти, Де Роси прво му рече циган и го изнавреѓа па овај почна да се глупира. Али добро Тоти вие капитен :icon_lol:
2577385338.gif

Како пробал кога ја гледа Хрватска на телефон, сликата си нема врска со Тоти, Де Роси прво му рече циган и го изнавреѓа па овај почна да се глупира. Али добро Тоти вие капитен :icon_lol:
2577385338.gif

Деви ти по нив да не одеше што знајш толку детално :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom