C
Castiel
Гостин
TOOOOOO!!!! Кондогбиа следен!!!! мора!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Уште 5-6 сезони нека остани вака, да ги полниме витрините и џебот...Дај бе нека се појачат Милан и Интер да гледаме малце поконкурентна и поинтересна лига, и нека се врати веќе еднаш златната тројка од Италија во ЛШ да се види кој е кој во Европа како 2003 год. кога три италјански екипи играа во полуфинале!

кој црн џеб бреУште 5-6 сезони нека остани вака, да ги полниме витрините и џебот...
иначе мене ми одговара уште 100 години вака![]()

Тој од ЛШкој црн џеб бре![]()

да ти ја дадам и педеркава у случај да не ти ги собери у џеповите а?Тој од ЛШ![]()
Абе реков да биди малце по интересно да има крање напинање до последно коло така е послатко скудетото како 2012 кога го земавме, со Милан до последно коло беше неизвесно! Или најинтересно како 2002год! Интерашите највише паметат!Уште 5-6 сезони нека остани вака, да ги полниме витрините и џебот...
иначе мене ми одговара уште 100 години вака![]()
35M se mnogu za Martinez. 28god ima, na Oktomvri 29. Nema igrano vo nekoja top ekipa ili liga.
Sepak za Milan najgolem problem e odbranata i sredniot red. Se na se, mislam max. za Milan sledna god. ke bide 3mesto.
Коа ќе видиш дека тимови ко ПСЖ и Реал фрљаат дупло пари од ова тогаш ништо не е чудно! Може е чудно дека Милан дава толкава пара, а Реал коа дава тогаш тоа е обичен трансфер... (пример 30 м. за Иљара на клупа)35M se mnogu za Martinez. 28god ima, na Oktomvri 29. Nema igrano vo nekoja top ekipa ili liga.
Sepak za Milan najgolem problem e odbranata i sredniot red. Se na se, mislam max. za Milan sledna god. ke bide 3mesto.

35M se mnogu za Martinez. 28god ima, na Oktomvri 29. Nema igrano vo nekoja top ekipa ili liga.