Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Кхм, да беше само нападот проблем на Милан... :vrtioci:

Ваков трансфер чекаа уште од 2010 година, сепак честитки за новиот играч

Дури и ја се радувам за Милан o_O

Сеа очекувам некој од Миланезиве со муабет сите сте за Милан ама не признавате :icon_lol:

Дај бе нека се појачат Милан и Интер да гледаме малце поконкурентна и поинтересна лига, и нека се врати веќе еднаш златната тројка од Италија во ЛШ да се види кој е кој во Европа како 2003 год. кога три италјански екипи играа во полуфинале!

Дај бе нека се појачат Милан и Интер да гледаме малце поконкурентна и поинтересна лига, и нека се врати веќе еднаш златната тројка од Италија во ЛШ да се види кој е кој во Европа како 2003 год. кога три италјански екипи играа во полуфинале!
Уште 5-6 сезони нека остани вака, да ги полниме витрините и џебот... :roker:

иначе мене ми одговара уште 100 години вака :icon_lol::pipi:

Уште 5-6 сезони нека остани вака, да ги полниме витрините и џебот... :roker:

иначе мене ми одговара уште 100 години вака :icon_lol::pipi:
Абе реков да биди малце по интересно да има крање напинање до последно коло така е послатко скудетото како 2012 кога го земавме, со Милан до последно коло беше неизвесно! Или најинтересно како 2002год! Интерашите највише паметат!

35M se mnogu za Martinez. 28god ima, na Oktomvri 29. Nema igrano vo nekoja top ekipa ili liga.

Sepak za Milan najgolem problem e odbranata i sredniot red. Se na se, mislam max. za Milan sledna god. ke bide 3mesto.

Не сега одма да летаме во облаци, али парите ни јас ги давам ни ти.. Рекоа дека ке вложват и забога навистина почнаја.. Ако се донесит Ибра и Кондогбија и уште некој за во одбрана не гледам зошто би било чудно да му конкурираме на Јувентус како фаворит на скудетето.

Сите знаеме дека проблем е одбраната и средниот ред. Милион пати е пишано во фан клубот, дека мора добри засилувања и на тие позиции.

За кое место ќе се борат зависи кои играчи ќе ги донесат и како конкурентите ќе се засилат. Најважно е да го задржат Ел Шарави.
А тоа дали вреди 35 мил, ќе покаже времето. Сепак мислам дека е подобар од Пацини и Дестро.

35M se mnogu za Martinez. 28god ima, na Oktomvri 29. Nema igrano vo nekoja top ekipa ili liga.

Sepak za Milan najgolem problem e odbranata i sredniot red. Se na se, mislam max. za Milan sledna god. ke bide 3mesto.
Коа ќе видиш дека тимови ко ПСЖ и Реал фрљаат дупло пари од ова тогаш ништо не е чудно! Може е чудно дека Милан дава толкава пара, а Реал коа дава тогаш тоа е обичен трансфер... (пример 30 м. за Иљара на клупа) :)

Е сеа времето ќе покаже дали ќе се снајде или не, како и да е мило ми е што конечно врлија некоја пара, исто се надевам и Интер ќе се засили а и Јуве ќе го задржат Погба.... другите секако се под =)

Добро, а кој друг напаѓач (на тоа ниво или уште поквалитетен), може да се донесе за тие или помали пари? Али имај во предвид дека платата би требала да е 4 милиони, а исто така треба да е подготвен да дојде во клуб кој нема да игра ЛШ.

Плус, на Милан му треба напаѓач кој е во зрели фудбалски години...

И јас мислам дека 35 се многу за Мартинез НО со оглед на тоа што на Милан 'очајно' му треба и во моментов е единствен подобар напѓач на пазаров Порто има право да си бара колку што сака а пак од друга страна Милан мора да ги плати тие 35м оти толку муе клузулата а и му треба таков играч затоа што и оваа година ако ги насамареа навивачите не веспи глај ќе летаја на терен.

Ајде за убо да е, и мене ме радва силен Милан па и Интер и Рома затоа што ако се овие силни и трошат ќе мора и Јуве истото да го прај :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom