Serie A 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
Нема под оваа цена класа напаѓач да најдеш моментално. А дали се многу или малку ќе видиме

C

Castiel

Гостин
Многу биле 35 за докажан напаѓач со по 30+ гола во сезона 3 години по ред...А Јуве што го зема дибала за слични пари не е многу..ебате логиката... Јуве да го земее мартинез за тие пари до сеа во трансови ќе паѓавте...

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.823
Поени од реакции
17.770
Многу биле 35 за докажан напаѓач со по 30+ гола во сезона 3 години по ред...А Јуве што го зема дибала за слични пари не е многу..ебате логиката... Јуве да го земее мартинез за тие пари до сеа во трансови ќе паѓавте...
И за Дибала се многу пари и тој е ризик голем ама е барем млад, Јас го сакам и поштовам Мартинез како играч а тоа 30+ гола ти се во Португалска лига биди и ти малце реален. Како и да е ја купивте најдобрата опција на пазарот и одличен играч :) Со здравје да го корстите :D

C

Castiel

Гостин
И за Дибала се многу пари и тој е ризик голем ама е барем млад, Јас го сакам и поштовам Мартинез како играч а тоа 30+ гола ти се во Португалска лига биди и ти малце реален. Како и да е ја купивте најдобрата опција на пазарот и одличен играч :) Со здравје да го корстите :D
Реално да гледаме и италијанска лига не е ништо поарна од португалската моментално...Со исклучок на јуве.. дури и поголем успех во европа имаат португалците последниве години.... башка мартинез нема 34-5 годни има 28...во него има минумум 4 сезони што може мушки да ги изигра...Констатен играч со по 30+ гола во сезона..незнам за која цена очекувате некој да го земе него...

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.823
Поени од реакции
17.770
Реално да гледаме и италијанска лига не е ништо поарна од португалската моментално...Со исклучок на јуве.. дури и поголем успех во европа имаат португалците последниве години.... башка мартинез нема 34-5 годни има 28...во него има минумум 4 сезони што може мушки да ги изигра...Констатен играч со по 30+ гола во сезона..незнам за која цена очекувате некој да го земе него...
Абе брат ако речиме ние дека се малце многу немора да значи дека е вистина јас кажав зошто според мене е многу ама па и зошто ја разбирам цената поназад. Далеку од тоа дека е стар, годините ги спомнав за Дибала пошто тоа го гледам како причина за парите кои ги потрошивме на него но и што е олеснителна околност. Во Италија е далеку потешко да се клај гол на бункер екипа тоа мие муабетот. Ти реков јас го поштовам и сакам Мартинез одличен играч е и мислам дека ќе се снајди во Италија.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.691
Поени од реакции
88.676
Штознам... Некои од фановите на Јунајтед минатата година викаа дека е премногу стар Видал (27 год) за да фрлат многу пари за него :vrtioci:.

Ова значи дека добро ве заебале Порто :toe:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.964
Поени од реакции
116.568
Да бидеме реални не вреди 35 милиони да дадеш за 28 и пол годишен напаѓач, башка мора да се земе фактот дека нема играно во голем тим. Значи, да не ме сфатиш погрешно, Џексон е многу добар играч и ова е позитивен трансфер за Милан, за разлика од претходните години кога правевте трансфери од типот на Палета, курци палци. Исто и за Дибала се премногу пари, али он е многу млад, на него може и да му извадат добра пара ако не успее у Јуве.

Како и да е Милан тргна на добро, Интер дреме сеуште, се спремаме за опстанок очигледно.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Да бидеме реални не вреди 35 милиони да дадеш за 28 и пол годишен напаѓач, башка мора да се земе фактот дека нема играно во голем тим. Значи, да не ме сфатиш погрешно, Џексон е многу добар играч и ова е позитивен трансфер за Милан, за разлика од претходните години кога правевте трансфери од типот на Палета, курци палци. Исто и за Дибала се премногу пари, али он е многу млад, на него може и да му извадат добра пара ако не успее у Јуве.

Како и да е Милан тргна на добро, Интер дреме сеуште, се спремаме за опстанок очигледно.
Доказ дека се спрема нешто сериозно е ова

Manchester United and City were offering a richer contract to Jackson Martinez, however, he preferred Milan's project.

Него околу тоа дали вреди толку или не како да дискутираме у време кога Давид Луиз вреди преку 50 милиони евра?

До крајов на неделава треба да се потпише и со Кондогбиа и да се знае до каде е работата со Ибра па ќе видиме. Ова е најинтересното трансфер лето за Милан после којзнае колку години.

Шпиц со бројки како него не се зима за 20фче веќе а и заборавате дека со Порто си имафме работа, нема туку калкулирање многу иако Милан си проба и така.
Идеш таму и им кажуваш дека сакаш да купиш нивен играч и тие ти велат дека нема проблем али играчот си има откупна клаузула.

C

Castiel

Гостин

Реални сме... Порто е најголемиот португалски клуб и е поуспешен од доста "Големи клубови" Башка доста играчи што си отишле од порто после во тие "Големи клубови" скоро сите имале успешни сезони...Па ќе прашам колку вреди играч што 3 сезони по ред дава 30+ гола и го бараат сите европски клубови?

Член од
23 август 2010
Мислења
39.964
Поени од реакции
116.568
Реални сме... Порто е најголемиот португалски клуб и е поуспешен од доста "Големи клубови" Башка доста играчи што си отишле од порто после во тие "Големи клубови" скоро сите имале успешни сезони...Па ќе прашам колку вреди играч што 3 сезони по ред дава 30+ гола и го бараат сите европски клубови?
Муабетот ми беше од аспект на иднината. Рецимо се задеси некоја повреда и го нема пола сезона, па после треба да се опоравува и враќа во форма... Кога се купува одреден играч треба да се земат сите фактори во предвид. Али нема везе, да не биде сеа дека бараме влакно во јајцето, трансферов како што реков претходно е одличен за Милан.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom