И за Дибала се многу пари и тој е ризик голем ама е барем млад, Јас го сакам и поштовам Мартинез како играч а тоа 30+ гола ти се во Португалска лига биди и ти малце реален. Како и да е ја купивте најдобрата опција на пазарот и одличен играчМногу биле 35 за докажан напаѓач со по 30+ гола во сезона 3 години по ред...А Јуве што го зема дибала за слични пари не е многу..ебате логиката... Јуве да го земее мартинез за тие пари до сеа во трансови ќе паѓавте...
Реално да гледаме и италијанска лига не е ништо поарна од португалската моментално...Со исклучок на јуве.. дури и поголем успех во европа имаат португалците последниве години.... башка мартинез нема 34-5 годни има 28...во него има минумум 4 сезони што може мушки да ги изигра...Констатен играч со по 30+ гола во сезона..незнам за која цена очекувате некој да го земе него...И за Дибала се многу пари и тој е ризик голем ама е барем млад, Јас го сакам и поштовам Мартинез како играч а тоа 30+ гола ти се во Португалска лига биди и ти малце реален. Како и да е ја купивте најдобрата опција на пазарот и одличен играчСо здравје да го корстите
![]()
Абе брат ако речиме ние дека се малце многу немора да значи дека е вистина јас кажав зошто според мене е многу ама па и зошто ја разбирам цената поназад. Далеку од тоа дека е стар, годините ги спомнав за Дибала пошто тоа го гледам како причина за парите кои ги потрошивме на него но и што е олеснителна околност. Во Италија е далеку потешко да се клај гол на бункер екипа тоа мие муабетот. Ти реков јас го поштовам и сакам Мартинез одличен играч е и мислам дека ќе се снајди во Италија.Реално да гледаме и италијанска лига не е ништо поарна од португалската моментално...Со исклучок на јуве.. дури и поголем успех во европа имаат португалците последниве години.... башка мартинез нема 34-5 годни има 28...во него има минумум 4 сезони што може мушки да ги изигра...Констатен играч со по 30+ гола во сезона..незнам за која цена очекувате некој да го земе него...
Да бидеме реални не вреди 35 милиони да дадеш за 28 и пол годишен напаѓач, башка мора да се земе фактот дека нема играно во голем тим. Значи, да не ме сфатиш погрешно, Џексон е многу добар играч и ова е позитивен трансфер за Милан, за разлика од претходните години кога правевте трансфери од типот на Палета, курци палци. Исто и за Дибала се премногу пари, али он е многу млад, на него може и да му извадат добра пара ако не успее у Јуве.Многу биле 35 за докажан напаѓач со по 30+ гола во сезона 3 години по ред...А Јуве што го зема дибала за слични пари не е многу..ебате логиката... Јуве да го земее мартинез за тие пари до сеа во трансови ќе паѓавте...
Доказ дека се спрема нешто сериозно е оваДа бидеме реални не вреди 35 милиони да дадеш за 28 и пол годишен напаѓач, башка мора да се земе фактот дека нема играно во голем тим. Значи, да не ме сфатиш погрешно, Џексон е многу добар играч и ова е позитивен трансфер за Милан, за разлика од претходните години кога правевте трансфери од типот на Палета, курци палци. Исто и за Дибала се премногу пари, али он е многу млад, на него може и да му извадат добра пара ако не успее у Јуве.
Како и да е Милан тргна на добро, Интер дреме сеуште, се спремаме за опстанок очигледно.
Реални сме... Порто е најголемиот португалски клуб и е поуспешен од доста "Големи клубови" Башка доста играчи што си отишле од порто после во тие "Големи клубови" скоро сите имале успешни сезони...Па ќе прашам колку вреди играч што 3 сезони по ред дава 30+ гола и го бараат сите европски клубови?Да бидеме реални не вреди 35 милиони да дадеш за 28 и пол годишен напаѓач, башка мора да се земе фактот дека нема играно во голем тим. Значи, да не ме сфатиш погрешно, Џексон е многу добар играч и ова е позитивен трансфер за Милан, за разлика од претходните години кога правевте трансфери од типот на Палета, курци палци. Исто и за Дибала се премногу пари, али он е многу млад, на него може и да му извадат добра пара ако не успее у Јуве.
Како и да е Милан тргна на добро, Интер дреме сеуште, се спремаме за опстанок очигледно.
Муабетот ми беше од аспект на иднината. Рецимо се задеси некоја повреда и го нема пола сезона, па после треба да се опоравува и враќа во форма... Кога се купува одреден играч треба да се земат сите фактори во предвид. Али нема везе, да не биде сеа дека бараме влакно во јајцето, трансферов како што реков претходно е одличен за Милан.Реални сме... Порто е најголемиот португалски клуб и е поуспешен од доста "Големи клубови" Башка доста играчи што си отишле од порто после во тие "Големи клубови" скоро сите имале успешни сезони...Па ќе прашам колку вреди играч што 3 сезони по ред дава 30+ гола и го бараат сите европски клубови?
Среќа па тој со забите откако не го зема милан се прослави...Чекајте малку, сомнителни заби имаат тие од Порто. Додека не ги помини медицинските не е готово.