- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 41.446
- Поени од реакции
- 123.525
ај изгледај си ја утакмицата пак....еве ти и видео само дел да видиш што се дешаваше....

Нафрлуваат топка и Неста ја избива со глава и така го запрел Меси а? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ај изгледај си ја утакмицата пак....еве ти и видео само дел да видиш што се дешаваше....

Нафрлуваат топка и Неста ја избива со глава и така го запрел Меси а? 

Брат ова клипчето тие само една ситуација не се заебавај сега и ти, не оти Меси го напрај мајмун како шо ги праше останатите дефанзивци али и Неста изгуби едно 5-6 дуели во утакмицата, сега да речиш дека Инзаги е потежок за чување од Меси/Ронадло е еднакво на лудило, разбирам да го сакаш и поштоваш легенда е али....Брат на 34 години меси не му мрдна на неста....И тоа не се важи?
![]()

Тој што имаше 10 акаунти?поздрав до единствениот навијач на рома на форумов
ќе го папате!![]()

Доста сам си стааш лајкови на постови[emoji1] [emoji2]Тој што имаше 10 акаунти?![]()

Овој Жервињо не се чува у пичку ама му фали завршница.
Рака имаше за пенал или во главата на Жервињо удри?

....кај виде во која ситуација Неста го држел тука Меси?..со тоа што имаше 4-5 играчи околу него и овај му ја изби топката?..со тоа што е повисок од него 20 сантими и ја изби со глава?..реално Меси во таа форма тешко кој би го чувал сам на сам,не пак Неста на 35 годиниКако помогна судијата на Рома денес?Па добро после ужасната утакмица (од судиска гледна точка) против Јуве добива Рома малце помош од судиите во неколку и некои утакмици.
...............................................

Не реков денес воопшто мислев и не беше ова напад или нешто останато.Како помогна судијата на Рома денес?