Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Секоја чест на заклучокот дека Интер добил тапа газда после само 1 година откако го води клубот!Италијанците како народ се таков менталитет што не сакат многу туѓо.Затоа и нив тешко им оди продажба на клубовите за разлика од англичаните франзуциве.Али јасно е како ден не можат они против руските у арапските тајкуни.Се продадоа Рома и Интер али Интер реално тапа газда добија сега дури бетер се.Ако италијаниве реално не вложат повеќе италијанската лига ќе биде рудник на ПСЖ какот тргнала работата.

Koга беше гордост да се кажи дека си фан на Италјанска екипа,сега ако му кажиш на некој дека навиваш за Интер/Јувентус/Милан...ќе те направат ретардиран во стилот "шо ги гледаш бе оние умрените"

Да ја тргнам ланската сезона, мене цел живот ми го викаат тоа за Ливерпул, па што да правам
И тоа најчесто луѓе што не пратат фудбал али има и онакви што се у тренд и „навиваат“ за тренди екипи, ко Дортмунд до лани, пример![]()
Ете конкретно него го зедов за пример пошо е од ПЛ, тука спаѓаат сите актуелни клубови што се на стероиди и прават(купуваат) историја со пари.Ај пресметај колку има потрошено досега газдата на Интер, најсериозноИталијанците како народ се таков менталитет што не сакат многу туѓо.Затоа и нив тешко им оди продажба на клубовите за разлика од англичаните франзуциве.Али јасно е како ден не можат они против руските у арапските тајкуни.Се продадоа Рома и Интер али Интер реално тапа газда добија сега дури бетер се.Ако италијаниве реално не вложат повеќе италијанската лига ќе биде рудник на ПСЖ какот тргнала работата.
. Интер троши пари ама скроз неплански. И ние не трошиме пари ама знајме шо купваме и шо скаутираме.
......повеќе штедиме и купуваме на рати без пари
Ги гледам "умрените" дваесет и нешто години. Серија А е прво странско првенство кое сум го следел преку сателитска, а го имам играно и на спортска прогноза. Тогаш екипите од првенства ко англиско, шпанско и германско уште си играа со курињата во песок. Значи заклучок од сето ова е дека такво прашање ("шо ги гледаш бе оние умрените") може да ти постави само тежок облик на морон.Koга беше гордост да се кажи дека си фан на Италјанска екипа,сега ако му кажиш на некој дека навиваш за Интер/Јувентус/Милан...ќе те направат ретардиран во стилот "шо ги гледаш бе оние умрените"
Ги гледам "умрените" дваесет и нешто години. Серија А е прво странско првенство кое сум го следел преку сателитска, а го имам играно и на спортска прогноза. Тогаш екипите од првенства ко англиско, шпанско и германско уште си играа со курињата во песок. Значи заклучок од сето ова е дека такво прашање ("шо ги гледаш бе оние умрените") може да ти постави само тежок облик на морон.
Па добро мене никој на кур не ме става кога јадев гомна, али ок еве сега на некој ни анкетата не им е доволна. Да бе ја сум отворил уште 10 профила само зада гласам
Батистута-Инзаги, ова ко Џеси Џеј и Мадона да ги ставиш у иста реченица I vozi YugoБаш како што покажува анкетата у најмала рука дупло бољи беше Бати од Инзаги[DOUBLEPOST=1419074569][/DOUBLEPOST]Башка да не збориме што е скроман дечко, шаље све паре кеви![]()
[DOUBLEPOST=1419083712][/DOUBLEPOST]
башка што зборите батистуа на грб носел тимови инзаги не...па нормално кога батистута никад не играл за играл за тим како милан или јувентус...без навреда ама и рома и фиорентина во периодот кога бати играше беа најмалку класа под милна и јуве...не е докажан во голем клуб...додека инзаги е докажан... не дека бати е лош играч далеку од тоа....ама срамота е луѓе да го потценувате толку пипо....[DOUBLEPOST=1419092007][/DOUBLEPOST]и да завршиме дискусијата...еве една легенда што има да каже за темата....значи човек кој има играно против двајцата и се разбира најмалку 10 пати поише од сите ние тука...