Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Јуве 32

продужете:)
680yyG7.png

Брат не дека го бранам, ама конкретно во ситуацијава не направи кикс. Види колку оштра топка доби во нозе, мислам дека секој човек на планетава би изреагирал слично. Не очекуваше дека играчите пред него ќе ја промашат топката.
Брат, како бе не е, буквално измеѓу нозе му поминува топката.
Не е битно што очекувал, што не очекувал, голот го примија ради него, како и многу други сезонава.

Брат не дека го бранам, ама конкретно во ситуацијава не направи кикс. Види колку оштра топка доби во нозе, мислам дека секој човек на планетава би изреагирал слично. Не очекуваше дека играчите пред него ќе ја промашат топката.

не ме јеби, класичен кикс на дефанзивец е ова, неспретност во шеснаестерец, која црна остра топка ? Ај да беше некој си шут од дистанца или остро нафрлување по земја од страна, така и така, ама во случајот се работи за факинг корнер каде топката лета во воздух. Сепак мое мислење е дека Видич кај и да е ќе се консолидира и ќе биде во топ 3 дефанзивци во Италија оваа година, ако не оваа, другата сигурно(незнам како стои со годините) :) . Проблемот е и во целиот тим што не игра многу сигурно, па во таква ситуација колку добар дефанзивец да си, пропаѓаш во целото сивило.

не ме јеби, класичен кикс на дефанзивец е ова, неспретност во шеснаестерец, која црна остра топка ? Ај да беше некој си шут од дистанца или остро нафрлување по земја од страна, така и така, ама во случајот се работи за факинг корнер каде топката лета во воздух. Сепак мое мислење е дека Видич кај и да е ќе се консолидира и ќе биде во топ 3 дефанзивци во Италија оваа година, ако не оваа, другата сигурно(незнам како стои со годините) :) . Проблемот е и во целиот тим што не игра многу сигурно, па во таква ситуација колку добар дефанзивец да си, пропаѓаш во целото сивило.
Мене искрено не ми е битно Видиќ да игра добро, него тимот да ми е во топ 3. И не порекнувам за ниту еден негов кикс сезонава, али ова сметам дека не е класичен кикс ко што ги правеше до сега, ипак гледај на успорената снимка, оштра топка од корнер, пред него двајца играчи и ја промашуваат топката. Има милисекунда да реагира, што не е така лесно...

Па млад е има време за него :icon_lol:

Не ја ни виде топката као прво, Додо требаше да ја избие а на да ја тргне главата, одеднаш му паѓа топката пред него. Не е ова кикс, кикс е тоа со Палермо.
Ама добро Киелини на пример промашува чисти топки каде каде полесни за избивање од ова ама нема врска.

Не ја ни виде топката као прво, Додо требаше да ја избие а на да ја тргне главата, одеднаш му паѓа топката пред него. Не е ова кикс, кикс е тоа со Палермо.
Ама добро Киелини на пример промашува чисти топки каде каде полесни за избивање од ова ама нема врска.
A што он од небо ли е паднат, од дома го донеле и му рекле ај еве ти дрес играј одбрана.
Чоекот има 500 години искуство, вакви ситуации се дешаваат секој корнер, нормално дека треба да го предвиди летот на топката и дека можно е некој да не ја поткачи и на него да му падне пред нозе.

Мене барем ми изгледаше дека тргна неодлучно, прво со глава, затоа и малку потскокна и ги рашири нозете, и кога виде дека паѓа доле пред него, веќе беше касно.

Немора да го кажете кикс ако не сакате, ама класична грешка е ова, не се праете сеа на Тошо.

Видава многу паднал у форма бе,кога Ранокија е боље од тебе ондак пензионирај се брате или иди Америка негде лапај пари.

:D
:свиркам:

Attachments

• uploadfromtaptalk1415411011436.jpg
    uploadfromtaptalk1415411011436.jpg
    21,7 KB · Прегледи: 57
  • uploadfromtaptalk1415411021229.jpg
    uploadfromtaptalk1415411021229.jpg
    74 KB · Прегледи: 58
  • uploadfromtaptalk1415411031012.jpg
    uploadfromtaptalk1415411031012.jpg
    118,4 KB · Прегледи: 60
^ ^ ^

Дали тоа на третата слика држи чаша од Милан...? Ааа, ќе има конкуренција за Клаудија :свиркам:

Него вечерва Сампдорија чист кец

Some of Di Natale’s old Udinese teammates have gone on to star in the Premier League, including Arsenal’s Alexis Sanchez.

“He admits I taught him a great deal. Every Wednesday just the two of us would stay back and train on long-range shots. Now my teammate is Muriel, who is even more talented than Sanchez, but Alexis has more hunger. I don’t know how to convince him that he needs just that little bit extra to turn a corner.”

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom