C
Castiel
Гостин
Јуве 32
продужете![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јуве 32
продужете![]()
Брат, како бе не е, буквално измеѓу нозе му поминува топката.Брат не дека го бранам, ама конкретно во ситуацијава не направи кикс. Види колку оштра топка доби во нозе, мислам дека секој човек на планетава би изреагирал слично. Не очекуваше дека играчите пред него ќе ја промашат топката.
Брат не дека го бранам, ама конкретно во ситуацијава не направи кикс. Види колку оштра топка доби во нозе, мислам дека секој човек на планетава би изреагирал слично. Не очекуваше дека играчите пред него ќе ја промашат топката.
. Проблемот е и во целиот тим што не игра многу сигурно, па во таква ситуација колку добар дефанзивец да си, пропаѓаш во целото сивило.Мене искрено не ми е битно Видиќ да игра добро, него тимот да ми е во топ 3. И не порекнувам за ниту еден негов кикс сезонава, али ова сметам дека не е класичен кикс ко што ги правеше до сега, ипак гледај на успорената снимка, оштра топка од корнер, пред него двајца играчи и ја промашуваат топката. Има милисекунда да реагира, што не е така лесно...не ме јеби, класичен кикс на дефанзивец е ова, неспретност во шеснаестерец, која црна остра топка ? Ај да беше некој си шут од дистанца или остро нафрлување по земја од страна, така и така, ама во случајот се работи за факинг корнер каде топката лета во воздух. Сепак мое мислење е дека Видич кај и да е ќе се консолидира и ќе биде во топ 3 дефанзивци во Италија оваа година, ако не оваа, другата сигурно(незнам како стои со годините). Проблемот е и во целиот тим што не игра многу сигурно, па во таква ситуација колку добар дефанзивец да си, пропаѓаш во целото сивило.
Па млад е има време за негоне ме јеби, класичен кикс на дефанзивец е ова, неспретност во шеснаестерец, која црна остра топка ? Ај да беше некој си шут од дистанца или остро нафрлување по земја од страна, така и така, ама во случајот се работи за факинг корнер каде топката лета во воздух. Сепак мое мислење е дека Видич кај и да е ќе се консолидира и ќе биде во топ 3 дефанзивци во Италија оваа година, ако не оваа, другата сигурно(незнам како стои со годините). Проблемот е и во целиот тим што не игра многу сигурно, па во таква ситуација колку добар дефанзивец да си, пропаѓаш во целото сивило.
A што он од небо ли е паднат, од дома го донеле и му рекле ај еве ти дрес играј одбрана.Не ја ни виде топката као прво, Додо требаше да ја избие а на да ја тргне главата, одеднаш му паѓа топката пред него. Не е ова кикс, кикс е тоа со Палермо.
Ама добро Киелини на пример промашува чисти топки каде каде полесни за избивање од ова ама нема врска.
И нормално, во црно-бело е облечена.

Si povlekvit toИ нормално, во црно-бело е облечена.![]()