Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Не ме заебавај, ова сигурно е на некое гостување кај друга екипа... овој им е стадионот на којшто настапуваат

11398f6d071.jpg

2984744438_e966a3b399_b.jpg

messina-allenamento-san-filippo.jpg

Инаку Јулиано се пензионира во Месина, такада кога станува збор за Сицилијанските екипи...

Месина > Палермо+Катанија

:coffee:
Look where we played the September 23, 2012, now thanks to lo monaco return to play the derby! Great President!

ова го пишуе у дескрипшн на сликата а преведено од таљански на енглески

знам кој му е стадионот и можно е да е ова на гостување... али си помислив и дека можда му го одзеле стадионот привремено (ако е на градот а немале пари да го платат)
па сеа не сум сигурен сеуште :icon_lol:[DOUBLEPOST=1415280558][/DOUBLEPOST]
На Рома ја броиш од оваа година што ќе ја освојат? :D
циско рома? :facepalm:

На Рома ја броиш од оваа година што ќе ја освојат? :D
Ќе пишев 5 ако е така бе. :D Чудно јувенташиве нешто не се бунат 30 што сум пишал. :cenzura:
Не ти се точни бројкиве... :D

Самп единствена титула има освоено 91 со Бошков на клупа и Виали,Манчини,Паљука,Ломбардо,Катанец , Виерквуд у составот.
Наредната 92 играт и финале ЛШ каде губат од Барса.

Добро бе ти :D у 4 саат го пишував ова. :icon_mrgr:

Ја лани со Месина почнав, ама нема смисла да се игра, 4та лига, аматерски играчи, многу е тапа. :D
Во аматерските лиги се знај само играчи pace шо имат ништо друго и по некој 40 годишни пред пензионирање :D

Се двоумам на Start New Game сум не знам дали Џенова или Про

Во аматерските лиги се знај само играчи pace шо имат ништо друго и по некој 40 годишни пред пензионирање :D

Се двоумам на Start New Game сум не знам дали Џенова или Про
Па не знам, зависи, ако имаш некоја добра тактика што ти функционира одлично тогаш Про земи ги, ако сакаш да мислиш нова тактика тогаш Џенова. :D

Сеа од негде ќе се појави Syn и ќе проповеда како тоа Видич не заборавил да игра фудбал, како е класа и најдобар дефанзивец во Серија А, неговите киксеви се само сплет на околности ради лошото менаџирање на Мацари. :icon_mrgr:

па и четири гола примивме од клуб бриж на домашен терен све ради видич!
видич оди си!

со тебе секогаш твоите ултраси!

Брат не дека го бранам, ама конкретно во ситуацијава не направи кикс. Види колку оштра топка доби во нозе, мислам дека секој човек на планетава би изреагирал слично. Не очекуваше дека играчите пред него ќе ја промашат топката.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom