Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Јувенташиве па свршаваат...........истата екипа што ја ругаат им требаа судии за да ја тепаат :icon_lol:

Ден молчење на групава.Имајте осет.
rouw-lint.jpg

Juventasi ne se smejte nemoj da se padnete so Baern ako pominete grupi. [emoji1]

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Се паднавме ние со нив и кога Баерн беа појаки од сега,играа со прв тим,а и ние имавме послаб ростер каде-каде од денес па не се обрукавме до толку.Така да ваков порнич со Јуве наместо Рома во главна улога биди сигурен дека нема да доживееш да видиш.;)

Мислам дека поќе 'потсмевањето' беше поради онаа изјава ја Гарсија ' Bring on Bayern'.
Јас уопште не сум среќен најсикрено оти губи италијанскиот фудбал во директен конкурент за 4тото место..

Не е толку трагично од бодовна смисла ако продужиме на гриземе како до сега во Лига Европа,али што е многу 1-7 да изгубиш многу е..незнам што беше ова.Бруки невидени,а како се силеа.Еве тука не им сметаат судиите.

Јас знам дека минатите сезони Милан беше доста слаб, а играше со најдобрите тимови од Европа, па не се избрука вака.

Дошол во Италија една година, ми свири на виолина, се прави фраер... цела Италија му се поклонува, фудбалски мајстор... :) Сигурен сум дека Рома не е оволку послаба од Баерн. Милан со Месбах и Бонера играл против Барса. :)

Не е Баерн толку јак колко што Руди потфрли со формацијата на цело комплетно.Да имавме асален голман пола од головите немаше да ги примаме али тоа е што да се прави валда за у Минхен нема да има ваков хорор.

Реално праено муабет разлика меѓу Рома и Баерн е голема али не е 6 гола разлика. Кривец си е трењерот и тактиката. Истото им се деси и на Бразил на светско. Целосно им потфрли планот и тактиката. Е сеа си Рома имаат више вакво искуство више со Манчестер :icon_lol:, незнам како си дозволија пак ваков резил.
Јас знам дека минатите сезони Милан беше доста слаб, а играше со најдобрите тимови од Европа, па не се избрука вака.

Дошол во Италија една година, ми свири на виолина, се прави фраер... цела Италија му се поклонува, фудбалски мајстор... :) Сигурен сум дека Рома не е оволку послаба од Баерн. Милан со Месбах и Бонера играл против Барса. :)

Ај што играл со Месбах и Бонера чак ги тепавме дома :icon_lol:.

МдС слободно у пензија нека иде.
2, 4, мораше да ги фати сигурно. Еден од овие да одбранеше, текот ќе беше поинаков.
Ќе продолжеше од 0-1, или 0-3.

Ама и Жервињо имаше добри шанси, да успееше гол да даде на почеток, кога му ја фати Ноер друго ќе беше.
Али то је то. Враќање нема.

Debaklot na roma vcera e samo uste eden dokaz kolku e serija a sranje!Edna poasalna ekipa od evropa dojde i im butna 7 komada,a vo serija a melat se zivo (dobro juve ne go tepaa,tuka ima i visi sili,sudii...).taka da neznam sto pa juventasive ripaat koa i niv gi ceka debakl,mozda i uste deneska.
realnosta e taa

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom