Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И Мојс.Интераши ќе го земате Ван Дер Варт а![]()

[DOUBLEPOST=1413679900][/DOUBLEPOST]

Francesco Acerbi is playing tonight for Sassuolo vs Juventus for the first time in 18 months, after twice being diagnosed with testicular cancer, Inspiration.
Какво плачење жити господ.Сега вие сте на ред да плачете а?![]()
како беше онаИнтер му дава 7 на Сасуоло, Јуве 1.![]()
No penalty no party.![]()

Сега балансираат за да не биде толку приметно.Пред две недели Јуве го туркаја за шампион, сеа не ?
Или јас лошо сум разбрал ?

Фиорентина почнува да ме разочарува, знам имаат доста повреди, ама купуваа летото имаат доста играчи на располагање и не е никакво оправдување пораз на домашен терен од слаба екипа.

Вака ќе се разочараш и слабава екипа кога ќе игра против јаката РомаФиорентина почнува да ме разочарува, знам имаат доста повреди, ама купуваа летото имаат доста играчи на располагање и не е никакво оправдување пораз на домашен терен од слаба екипа.

Оваа година не само што ќе ве тепаме, ќе ве обрукаме!!Вака ќе се разочараш и слабава екипа кога ќе игра против јаката Рома![]()

Живи били па видели, и на 26 бевте појаки и требаше да не обрукатеОваа година не само што ќе ве тепаме, ќе ве обрукаме!!![]()

Ако Рома сега тепа 5-0 против Лацио 26ти па ќе ми го зборуваш?Живи били па видели, и на 26 бевте појаки и требаше да не обрукате![]()
. Од таму и лошите резултати веќе година и пол, се нема мотивација веќе, го достигнавте врвот
Цел живот тоа ќе ти го спомнувам.Ако Рома сега тепа 5-0 против Лацио 26ти па ќе ми го зборуваш?Јас незнам зошто всушност Лацио сеуште функционира како клуб кога си ја оствари најголемата цел како клуб, ја победи Рома во финале од купот на италија
. Од таму и лошите резултати веќе година и пол, се нема мотивација веќе, го достигнавте врвот
сите фанови на лацио кои се во работен однос 26 мај им е неработен ден, земаат одмор и празнуваат
![]()
За неработен ден сум против, не е толку важна Рома па да прогласуваме неработен ден