Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Пупоне не заебавај сега и ти..не се дотолку слаби Лацио па така да ги потценуваш..ти шо ги напрај небаре Интер се па ајде ќе ги плесниме лесно..иначе каков (не)фудбал се игра на Меаца тоа чудо нешто..Мацари против Бенитез:pos:

Цел живот тоа ќе ти го спомнувам.:D За неработен ден сум против, не е толку важна Рома па да прогласуваме неработен ден :P
Не биди толку контрадикторен, доколку планираш цел живот тоа да ми го спомнуваш значи најважна ти е:icon_lol:

На време пуштив да глеам :ROFLMAO:
ВидиЌу какво избацивање беше тоа...

Наполи си чекаше кикс и си го искористи иако цел натпревар се мизерија невидена. :D

Видич со уште една асистенција :D
Мацари кое кловниште е :pos:

Не биди толку контрадикторен, доколку планираш цел живот тоа да ми го спомнуваш значи најважна ти е:icon_lol:
Је*и га неможам срце не ми дава а да не ти го спомнам:D

Мацари тренериште, каква измена со Гуарин, одма израмнуе :pos:

Видиќ сам си го бара Мојсие :icon_mrgr:

За помалку од пола саат почнува дербито на колото. Судир на титаните, двајца меѓу најдобрите тренери во светот на фудбалот - Мацари против Бенитез!

Кој ќе си замине а кој ќе остане на тренерското место? :D

Нека заврши нерешено и нека останат двајцат,а да се радуваме сите овде :icon_lol:

Видиќ мајсторчина :pipi:

Највеќе му одговара да остане forca nereseno на Милан оваа последнава утакмица па да почнат да си праат разлика колку толку.

Удинезе и Сампдорија нема да се уште долго таму на врвот, секогаш има една-две екипи такви што после 7-8 кола се меѓу првите 4.

центаршутот на десниот бек после подавањето од Ковачич :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom