Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Последно уредено:
Сега вие сте на ред да плачете а? :icon_lol:
Какво плачење жити господ.

Јувентус како сериозен клуб треба да го победи Сасуоло 11 против 12 да играат, а камоли со изнедначен број на играчи. Ако сака судијата нека ни им исклучи 3 играчи ним, мене тоа воопшто не ме интересира. Мене ме интересира како игра Јуве,а денеска посебно во второ не заслуживме да победиме.

Интер му дава 7 на Сасуоло, Јуве 1.
coffee.gif

No penalty no party.
coffee.gif
како беше она
no rocchi no partyo_O

Последно уредено:
Фиорентина почнува да ме разочарува, знам имаат доста повреди, ама купуваа летото имаат доста играчи на располагање и не е никакво оправдување пораз на домашен терен од слаба екипа.

Фиорентина почнува да ме разочарува, знам имаат доста повреди, ама купуваа летото имаат доста играчи на располагање и не е никакво оправдување пораз на домашен терен од слаба екипа.

Абе знаеме дека си за Рома, ама Лацио е исто доста засилен, има сосема солиден тим.

Корини денес го отпуштија од Киево, а сигурно и на Монтела му станува жешко, многу слаб старт на сезоната.

7 кола изиграни, Сампдорија на 2 бода од прво место.

За помалку од пола саат почнува дербито на колото. Судир на титаните, двајца меѓу најдобрите тренери во светот на фудбалот - Мацари против Бенитез!

Кој ќе си замине а кој ќе остане на тренерското место? :D

Вака ќе се разочараш и слабава екипа кога ќе игра против јаката Рома :P

Живи били па видели, и на 26 бевте појаки и требаше да не обрукате:свиркам:
Ако Рома сега тепа 5-0 против Лацио 26ти па ќе ми го зборуваш? :icon_lol: Јас незнам зошто всушност Лацио сеуште функционира како клуб кога си ја оствари најголемата цел како клуб, ја победи Рома во финале од купот на италија:D. Од таму и лошите резултати веќе година и пол, се нема мотивација веќе, го достигнавте врвот:icon_lol: сите фанови на лацио кои се во работен однос 26 мај им е неработен ден, земаат одмор и празнуваат:pos:

Ако Рома сега тепа 5-0 против Лацио 26ти па ќе ми го зборуваш? :icon_lol: Јас незнам зошто всушност Лацио сеуште функционира како клуб кога си ја оствари најголемата цел како клуб, ја победи Рома во финале од купот на италија:D. Од таму и лошите резултати веќе година и пол, се нема мотивација веќе, го достигнавте врвот:icon_lol: сите фанови на лацио кои се во работен однос 26 мај им е неработен ден, земаат одмор и празнуваат:pos:
Цел живот тоа ќе ти го спомнувам.:D За неработен ден сум против, не е толку важна Рома па да прогласуваме неработен ден :P

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom