Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Романистиве ваљда гледаа, и видоа доста компензирање во полза на Сасуоло.Среќни сте ваљда сега ?

Вас така ви се чини, пошо сте навикнати каде што има 50/50 одлука да оди во полза за Јуве.
Исто како што порано многу јувенташи мислеа дека Колина е анти-Јуве, а човекот само си судеше правилно. :D

Пред две недели Јуве го туркаја за шампион, сеа не ?
Или јас лошо сум разбрал ?

Вас така ви се чини, пошо сте навикнати каде што има 50/50 одлука да оди во полза за Јуве.
Исто како што порано многу јувенташи мислеа дека Колина е анти-Јуве, а човекот само си судеше правилно. :D
Колина беше само анти-мали тимови ги фаоризираше сите големи тимови против малечки екипи, а во дербиата беше баш на место

Штета само Јуве ме заеба ја имав 2+ пенали

Штета само Јуве ме заеба ја имав 2+ пенали
Колку си само промаш од трол не си ни сам свесен :D ај обиди се пак, можи со поќе вежбање ќе те биде.

Јас пак будала уште чекам да ме насмее со некоја шега :D
ете си додека чекаш :D
titan-skeleton.jpg

Абе јувенташи почнавте да плачете? Као ова намерен кикс ви беше м? Убаво ви направи вујче Заза алал да му е и на екс Романистата што им е на клупа Франческо..
НЕМА ПЕНАЛ ,НЕМА ПОБЕДА !

Абе јувенташи почнавте да плачете? Као ова намерен кикс ви беше м? Убаво ви направи вујче Заза алал да му е и на екс Романистата што им е на клупа Франческо..
НЕМА ПЕНАЛ ,НЕМА ПОБЕДА !
Единствен кој плачи тука си ти : 'НЕМА ПЕНАЛ ,НЕМА ПОБЕДА !'. Кај виде некој од нас да плачи и да бара нешто тука?

Само Јувентус ме падна за 1500
Во првото не искористија видни шанси, после второто послабо играја :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom