Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
@Донев прочитај што има напишано Бум Шака Лака два поста погоре и почни да си навиваш.

Ќе можеш на 30 години да викаш „ееее...јас кога навивав за Болоња, уште беа во втора лига а не ни знаев кој им е газда. Од кај да знам дека има толку пари и ќе станеме европски шампиони во 2023та?“

бајовци дајте некоја апликација за андроид за следење трансфер новости во Серија А ?
Неам време да се раскурцавам на нет,само набрзинка да разгледам што има ново,има некоја таква апликација?

бајовци дајте некоја апликација за андроид за следење трансфер новости во Серија А ?
Неам време да се раскурцавам на нет,само набрзинка да разгледам што има ново,има некоја таква апликација?
Football-italia ја има во плејсторе

Го имаш и Ди Марцио, со опција и на Англиски да ги читаш вестите

Го имаш и Ди Марцио, со опција и на Англиски да ги читаш вестите
Да само му каснат вестите и некои вести не се објавуваат воопшто :)

Да само му каснат вестите и некои вести не се објавуваат воопшто :)

Фала богу дека на Англиски не се објавуваат сите вести, ама тие што се на Италијански редовно ги пушта :)

Gluposti e barazhov za 1 liga ...Pa ako veke e Bologna podobro plasirana sto igraa baraz ?!! Znaci za drugive osven pobeda nisto drugo ne e vo igra.. 100X e podobar barazhon vo Anglija kade finaleto se igra 1 natrpevar na neutralen teren ..

I vekje koga gi imame novite ucesnici koga ke se otvori nova tema ? Ili ke pocekame da izleze rasporedot ??

Gluposti e barazhov za 1 liga ...Pa ako veke e Bologna podobro plasirana sto igraa baraz ?!! Znaci za drugive osven pobeda nisto drugo ne e vo igra.. 100X e podobar barazhon vo Anglija kade finaleto se igra 1 natrpevar na neutralen teren ..

I vekje koga gi imame novite ucesnici koga ke se otvori nova tema ? Ili ke pocekame da izleze rasporedot ??
Нова тема обично се отвара втората половина на јули...

Ако го шитнат хрватат за 18 мил. :tapp:
Да се вика Ковачињо и игра во Сантос, ќе се продаде за 40 милиони.

Добро е за лигата што се поврзуваат со вакви играчи тимовите... само да не испадне на крај Милан да завршат со Аквафреска, Палошки и легендата Лоди, па тогаш ќе биде реметење... иако морам да кажам, досегашниве шпекулации не кажуваат дека Галијани годинава ќе пазари од Аталанта и Џенова.

Него ја пратам официјалната страна на Интер во Македонија, гледам се израдуваа што не сме освоиле требле сезонава, за да одма потоа да вадат постови за зачувување на Ковачиќ... што ти е инстант карма еј :LOL:

Во срж ни е на нас тоа, ќе го продадеме за багателна сума и ќе стане најдобар везњак у свет. Балотели, Ето, Мота, Снајдер, се живо продадовме за багателна сума, а сите беа играчи од Триплете сезоната на Интер и најуспешната генерација во историјата на клубот. Едино Балотели може да се каже дека за ок сума го продадоа, 30 милиони, ама ипак, кога можат за мртовци ко Лалана да даваат по 25-30 милиони ја Бало испод 50-60 не би го продал. Ама за среќа тука е “способната„ управа на Интер за да си ги продаде за кило семки. Ебола да фатат сите до еден.

Д
Него ја пратам официјалната страна на Интер во Македонија, гледам се израдуваа што не сме освоиле требле сезонава, за да одма потоа да вадат постови за зачувување на Ковачиќ... што ти е инстант карма еј :LOL:
:facepalm:
И ја баш за ова се расправав во управа таму, глупости живи ама ај, демек и вие на вашите страни сте не ругале нас не знам што, плус многу лајкови и шерови носеле такви постови, глупости. Не се замарам многу многу, не ни пишувам веќе, ќе земе Син на клоци ќе ме избрка! :LOL::busi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom