Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Се преговарало за него и Брахими ама ови улавите барале за него 50 милиони :cool:
Со 50 го земаш Кавани кој е докажан во Серија А, ја игра во моментов 'најлошата сезона' и пак даде 28 голови.
За 50 милки го земаш Оскар барем толку му побараја на Јуве, Квинтеро е 30 кој патем за година две ќе вреди 80, после го имаш Пасторе...

Се е мрднато господе боже, само да се појаснам не дека не го поштовам Брахими баш напротив

Фиорентина мислам дека се заебаја шо го пуштија Монтела, тој е главниот виновник што ваков добар и стабилен фудбал играа.

Со 50 го земаш Кавани кој е докажан во Серија А, ја игра во моментов 'најлошата сезона' и пак даде 28 голови.
За 50 милки го земаш Оскар барем толку му побараја на Јуве, Квинтеро е 30 кој патем за година две ќе вреди 80, после го имаш Пасторе...
Се е мрднато господе боже, само да се појаснам не дека не го поштовам Брахими баш напротив

За 50 го зимаш Де Брујн годинава му е повеќе од феноменална има 10+ гола и 28 асистенции ако не се лажам, на грб го носеше Волфсбург годинава на 22 години, ќе биде играчина од тоа чоече

Гледам нешто се расправате околу пари... Но, јас не видов уште некој да откупи некој дел од Милан, а не видов ни дека потрошија на трансфери. Знам, дека е рано, но полека... Прво нека биде па потоа ке се порадуваме (на тие што ќе им е до радување)... :)

Последно уредено:
За 50 го зимаш Де Брујн годинава му е повеќе од феноменална има 10+ гола и 28 асистенции ако не се лажам, на грб го носеше Волфсбург годинава на 22 години, ќе биде играчина од тоа чоече
Ние притискаме исто за него пробваме да преговараме а Волфсбург не барат 50 наводно ама 40ка да[DOUBLEPOST=1433812829][/DOUBLEPOST]
Гледам нешто се расправате околу пари... Но, јас не видов уште некој да откупи некој дел од Милан, а не видов ни дека потрошија на трансфери. Знам, дека е рано, но полека... Прво нека биде па потоа ке се порадуваме (на тие што ќе им е до радување)... :)
Муабетот е чим ЏДМ ги објавува вестиве добро е значи конечно има напредок во Серија А. Причината поради која ме радва е дека ако трошат Милан, Интер, Рома тогаш ќе мора и Јуве да троши :) ма да според интервјуто на нашиот председник :D ова година бааѓички имаме за трошење :)

Имаше и на официалната од милан дека Би купил 48 % од акциите...

Фиорентина мислам дека се заебаја шо го пуштија Монтела, тој е главниот виновник што ваков добар и стабилен фудбал играа.
убав за око,да али стабилен во никој случај

^^ Тоа да видиш.

Милан како бренд, е најголем у Италија, сакале или не.

Ама ова со вредностите на клубовиве е тиња. Англичаниве се толку, поради ТВ правата што се огин, не поради нешто друго. Освен МЈ, евентуално и Ливерпул(општо), другите не би ги акнал у топ 10, но то је то.

Општо Ливерпул, да. Последниве 10тина години, треба да се изгуби од било каква „топ листа“.

1. Карпи
2. Фросиноне
3. Болоња

:)

Болња има нов газда кој највува дека ќе вложува солидно годинава.

Ме интересира како болоња влезе коа беше нула нула првата гости а дома 1-1

Ме интересира како болоња влезе коа беше нула нула првата гости а дома 1-1
Не важи правилото за гол во гости тука,при реми на двете средби се гледа пласманот во лигашкиот дел,а Болоња имаше подобар пласман од Пескара.На Пескара и одговараше само победа во реваншов.

Иначе мило ми е за Болоња во секој случај поголем тим се од Карпи и Фросиноне,седум скудета имаат во историјата.

1. Карпи
2. Фросиноне
3. Болоња

:)
Џое Тапокина, американец со италијанско потекло, близок пријател и соработник на Џејмс Палота, тој учествуваше во купувањето на Рома, а притоа и година дена беше во одборот кога на Рома претседател беше Ди Бартоломеи(веќе го заборавив овој), потоа реши да има сопствен клуб и го напушти одборот. Во САД е еден од најпознатите адвокати, го викаат адвокат на ѓаволот бидејќи обично клиентите му се лица со направен тежок криминал, а тој успева да ги извлече од кашата.
Немој да се чудите до септември Болоња да најави градење на сопствен стадион. Фактички Болоња ќе биде 'наш' клуб:D[DOUBLEPOST=1433889523][/DOUBLEPOST]На грешка член сум реплицирал:ROFLMAO:

Последно уредено:
100м лани најави инвестиција во Болоња...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom