- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 41.404
- Поени од реакции
- 123.380
На Интер првиот тим му е втор.ЛЕ се игра со втор тим, освен ако не си Интер.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На Интер првиот тим му е втор.ЛЕ се игра со втор тим, освен ако не си Интер.

Или трет оној за тренинзи што се користи само, за кворум.На Интер првиот тим му е втор.![]()
Чекајте малце другари, истите вие шо се радвавте шо Јуве ни на тв нема да го дават тогаш ко беше за со Атлетико, уствари цело време потајно бевте за Јувентус во ЛШ? И ај молим те објасни ми како тоа ич не му одговара на Јувентус то шо Рома отпадна?Се израдувале некои јувенташи, на 4 теми постираат слики, гифови, како ЛШ да освоиле.
По принцип не се радувам кога италијански екипи губат во Европа и вчера сакав Јуве да оди понатака, пошто ако размислите малце, ова во никој случај не ви одговара. Ама ај...
Дај Боже до финале да стигнете. Ич да не се замарате за Скудето.![]()

Чекајте малце другари, истите вие шо се радвавте шо Јуве ни на тв нема да го дават тогаш ко беше за со Атлетико, уствари цело време потајно бевте за Јувентус во ЛШ? И ај молим те објасни ми како тоа ич не му одговара на Јувентус то шо Рома отпадна?

Стварно се надевам дека некој од Серија А ќе освои ЛЕ. Па макар тоа бил и Интер![]()

@Boom Shaka Lakka го знај моето мислење за утакмицата, а мислам дека и ти го свати, искрено и мене ми е многу криво дека не ја поминавте групата.
Извини ама јас не те познавам..</3Како тоа го знам твоето мислење, се знаеме од некаде?Извини ама јас не те познавам..