Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Би го дал скудетот за полуфинале во ЛШ, а со малку поќе среќа се е можно во ЛШ пособено дека се 2 утакмици, кога можеше Челзи пред години оти да не и ниеГи боли такво Рома, сега имаат едно натпреварување помалку и може да си лапнат титула во Серија А.

Ги боли такво Рома, сега имаат едно натпреварување помалку и може да си лапнат титула во Серија А.

Што вие?Лига шампиони да не очекуваш?Со алегри?Брат дај малку посериозно,знам дека си нормален дечкоБи го дал скудетот за полуфинале во ЛШ, а со малку поќе среќа се е можно во ЛШ пособено дека се 2 утакмици, кога можеше Челзи пред години оти да не и ние![]()

Кажав кога би/ и како би го жртвувал скудетото и за што - сценарио, не очекувам ЛШ али со малку среќа и добра тактика полуфинале иако е далечна и тешка цел не е неможнаШто вие?Лига шампиони да не очекуваш?Со алегри?Брат дај малку посериозно,знам дека си нормален дечко![]()

Јас ќе ве колнам до гроб за оваа пропуштена шанса денес.. и живци и пари изгубив.. барем едно нерешено да завршеше... инаку гиф да се постира да се пецне малку конкурент не е страшно не се љути... далеку од тоа дека се радувале сите Јувенташи....Се израдувале некои јувенташи, на 4 теми постираат слики, гифови, како ЛШ да освоиле.
По принцип не се радувам кога италијански екипи губат во Европа и вчера сакав Јуве да оди понатака, пошто ако размислите малце, ова во никој случај не ви одговара. Ама ај...
ЛЕ се игра со втор тим, освен ако не си Интер.Од февруари ќе играат ле... со испаѓањево тимот загуби многу на финансиски план, а главен проблем за ова сценарио што им се деси според мене им беше слабата одбрана, и нормално де санктис.
Можно е од февруари да има 5 италијански тимови во ле![]()
@Boom Shaka Lakka го знај моето мислење за утакмицата, а мислам дека и ти го свати, искрено и мене ми е многу криво дека не ја поминавте групата.Се израдувале некои јувенташи, на 4 теми постираат слики, гифови, како ЛШ да освоиле.
По принцип не се радувам кога италијански екипи губат во Европа и вчера сакав Јуве да оди понатака, пошто ако размислите малце, ова во никој случај не ви одговара. Ама ај...
Сеа испадна дека Рома подобро е што испадналаЈуве нема да има проблем да игра на два фронта.
Јас ќе ве колнам до гроб за оваа пропуштена шанса денес.. и живци и пари изгубив.. барем едно нерешено да завршеше... инаку гиф да се постира да се пецне малку конкурент не е страшно не се љути... далеку од тоа дека се радувале сите Јувенташи....

Со сигурност можам да ти кажам дека 90 посто од навивачиве на Јуве на форумов, а и пошироко, пред утакмицата Јуве-Рома, сите беа за Рома да иде даље. И немаше никаква омраза, каква што има према Интер или Наполи на пример, баш како достоен ривал ве гледаа сите.Се израдувале некои јувенташи, на 4 теми постираат слики, гифови, како ЛШ да освоиле.

Само не се уфилмувајте сега дека сте Баерн. Не сте толку семоќни, до последно коло се мачевте со Малме и Олимпијакос.
Не затоа напишав НЕКОИ. Нема љутење, спорт е ова.![]()
) не знам кај виде филмање,свесни сме колку се можностите на Јуве во ЛШ.Вие сте по филмовите) не знам кај виде филмање,свесни сме колку се можностите на Јуве во ЛШ.