Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Каков натпревар сум пропуштил жити се.

Еден мој пријател ја чекаше ГГ за 30 илјади. Касно, ама му се усреќи :D

гајле ти е си ги плескавме јувнеташиве како што сакаме...а и го напунивме мамбата :D
Јас бев сеоски Кименти :pos:

Тоа ти е, педерчињава од фан клуб сите ме оставија, никој не се пријави да ја брани честа на клубот. Посебно па кога миланези и интераши се здружиле заедно, наредна ќе ги собирам од дома сите за уши. :D

гајле ти е си ги плескавме јувнеташиве како што сакаме...а и го напунивме мамбата :D
9d62fd4fa48c4072_25.gif

Имате среќа шо не живеам Скопје.:icon_mrgr:

Ако имате заприметено Интер веќе 3 сезони со ред се најзабавен тим и секогаш паѓа сеир на темата кога игра Интер:icon_lol:..без разлика што ќе направат

Ако имате заприметено Интер веќе 3 сезони со ред се најзабавен тим и секогаш паѓа сеир на темата кога игра Интер:icon_lol:..без разлика што ќе направат
Сите навиваат за Интер само не признаваат.

Се додека не видам слика од Икарди или Видиќ на аватар, не верувам :icon_lol:
Јас само класа играчи клавам на слика како Бонера и Ливаја немој сега и ти :)

Вечер во една емисија на Раи Спорт 1 дигитален канал за првпат интервју во јавноста ќе даде судијата Џанлука Роки, пред се во врска со натпреварот Јувентус-Рома.

Многу ми е мака што тој сервис го немам достапно, инаку многу би сакал да слушнам во живо што ќе каже судијата. Верувам дека после тие изјави ќе излезат насекаде, со многу интерпретации но се надевам дека ќе го има некаде видеото директно, не пренесено од весници и страни што рекол судијата.

А у глобала ништо не прават.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom